iPhone 4 hátlap csere 5.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 4 hátlapja egy műanyag panel, melynek külső részéhez gyárilag egy üveglapot illesztettek. Emiatt a hátlap könnyedén pókhálósra, rosszabb esetben szilánkosra törhet, aminek következtében kellemetlen sérüléseket okozhat a készülék gazdájának. Eredetileg a gyártó fekete és fehér hátlappal adja ki a 4-eket, azonban több cég is hátlapok színes spektrumát kínálja.

A cserélendő iPhone 4 hátlap

Az iPhone 4 kijelzőjével összehasonlítva a hátlap sajnos korántsem olyan elnyűhetetlen, s gyakran szelhetik át törések, illetve repedések. Azonban megkönnyebbülésre adhat okot, hogy a 4 hátlapcseréje minimális időt vesz igénybe, s azon felül, hogy rövid ideig tartó munkafolyamat, még gazdaságos is, gyakorlatilag az egyik legolcsóbb iPhone 4 alkatrészcsere. Mivel gyakran látható elemről van szó, esztétikai szempontból is áldásos lehet a csere, de ezen felül még a hátlapi kamera lencsevédőjének repedéseit is megszüntethetjük a hátlap cseréjével, hiszen az iPhone 4-nél a lencsevédő a hátlap része.

A szervizelés menete

A csere körülbelül 5 percig tart, s az alsó 5 fejű biztonsági csavarok eltávolításával kezdődik. Ezt követően az iPhone 4 hátlapját kíméletesen, a clippeket nem letörve, csúsztassuk a készülék teteje felé, majd emeljük le.

Pro tipp

  • Az OEM minősítést érdemes minden esetben szem előtt tartani, ha sajátos, egyedi gyártású hátlap mellett döntünk.
  • Szerviznehézségi szint: 2/10