iPhone 4 kijelző csere 15.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 4 kijelző specifikációja: 3,5 hüvelykes, 640 x 960 pixel (326ppi) kapacitív IPS széles Multi-Touch kijelző, amely ujjlenyomatok ellen védő, zsírtaszító előoldali és hátoldali bevonattal lett ellátva. Ha az LCD vagy az érintőüveg meghibásodik, cseréjük csak egyben lehetséges, ugyanis gyárilag össze vannak ragasztva.

A cserélendő iPhone 4 kijelző

Bár előfordulhat, hogy az iPhone 4 kijelzőjének csak az egyik eleme sérül, s az LCD vagy az érintőüveg ép marad (általában a felül elhelyezkedő érintő törik az alatta megbúvó LCD pedig nem). Azonban mivel gyárilag eggyé lettek ragasztva, a két elem egyidejű cseréjével oldható csak meg a probléma. Mivel a gyártó nem árul külön alkatrészeket, eredeti Apple kijelzőkhöz csak bontott készülékekből juthatunk. Egy köztes megoldás létezik még: ha az érintőüveg sérült (ez a leggyakoribb eset) akkor azt leolvasztják és a hátra maradó eredeti LCD-t egy utángyártott érintővel egészítik ki.

Szervizünkben olyan iPhone 4 kijelzőket szerelünk be, melyek más alkatrész hibájából bontásra került készülékekből származnak. Mielőtt a kijelzőt felhasználnánk, s az eljutna a következő tulajdonosához, többféleképp teszteljük, s még ezen túl is fél év garanciát biztosítunk.

A szerelés menete

A műveletsor a hátsó biztonsági csavarok kipörgetése után a hátlap leemelésével, s az akkumulátor kiszerelésével kezdődik. Ezután kitekerjük az alaplapot rögzítő csavarokat, kiemeljük a panelt, a csengőhangszórót és a dock csatlakozót is. Ezután a kijelző csavarjainak eltávolítását követően lemelegítjük a ragasztott kijelzőt. Végül be is szerelhetjük az új iPhone 4 kijelzőt.

Szakértő „pro-tipp”

  • Sajnos sokszor túlságosan csábító a kétes származású alkatrészek ára, ezért a tulajdonos ezt veszi meg, s arra kér, hogy ezt szereljük be a készülékbe, elkerülve a nagyobb anyagköltséget. Sokszor jeleztük már, hogy ez általában nem éri meg azt a minimális összeget sem. Ezek az alkatrészek megbízhatatlanok, így garanciát nem vállalhatunk rájuk. Garanciát szervizünk csak az általunk beszerzett kijelzőkre ad.
  • Az iPhone 4 kijelzőjének otthoni szereléséhez több útmutató is elérhető az interneten, de szakértelem hiányában a művelet megkezdése kerülendő.
  • A kijelző esetében a megelőzés a legjobb módszer a hosszú életű alkatrészhez. Lehetőség szerint tehát használjunk tokot.
  • Szerviznehézségi faktor: 7/10