iPhone 4S fülhallgató szalagkábel csere 7.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha az iPhone 4S hangerőszabályzó vagy némító gombja, a fülhallgató aljzata, esetleg a rezgőmotor bármiféle meghibásodására utaló jelet észlelünk, ellenőrizzük az ezekért felelős fülhallgató szalagkábelét. Gyakran fordul elő, hogy ütődés, leejtés következtében moduláris hiba nem tapasztalható, ugyanakkor az iPhone 4S fülhallgató szalagkábele cserére szorul.

A cserélendő iPhone 4S fülhallgató szalagkábel

Az iPhone 4S fülhallgató szalagkábel cseréje tehát problémák egy kisebb halmazára adhat komplex megoldást. Ennek az alkatrésznek a meghibásodása akár a telefon „elnémulásáért” is felelőssé tehető. Ilyenkor a jack csatlakozó rendellenes működésében keressük a hiba forrását, ugyanis a készülék ekkor úgy érzékeli, hogy a fülhallgató állandóan csatlakoztatva van, s ezért a hangszórókra nem ad hangot. Az iPhone 4S fülhallgató szalagkábel cseréje relatíve hosszabb időt, 35-40 percet vesz igénybe, de a javítás iPhone szervizeinkben megvárható.

A szervizelés menete

Az iPhone 4S fülhallgató szalagkábel cseréléséhez eltávolítjuk a hátlapot, majd kivesszük az akkumulátort és kiszereljük az alaplapot, amivel már lehetővé válik a flex kicsavarozása is. Ez a munkafolyamat szakértelmet és pontosságot igényel.

Pro tipp

  • Az iPhone 4S fülhallgató szalagkábel meghibásodása a dock csatlakozóval okozta hibákkal részben megegyező „tüneteket” produkálhat, ezért nem mellékes, hogy az alkatrész cseréje előtt ezt is ellenőrizzük.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10