iPhone 4S kijelző csere 15.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az okostelefonok alkatrészeinek sorában a leggyengébb láncszem minden készülékben a kijelző, s ez az iPhone 4S esetében sincs másképp. Ezt a piac persze ki is használja, s óriási kínálatból válogathatunk. A szervizünkben beszerelt, utángyártott kijelzők tulajdonságai megegyeznek a gyári paraméterekkel: 3.5 hüvelykes képátló, Multi-touch, 960 x 640 képpontos felbontás, retina minőség. Természetesen garanciát is adunk az általunk beszerelt iPhone 4S kijelzőkre.

A cserélendő iPhone 4S kijelző

A kijelző sérülése nem egy lappangó hibatípus, bizonyosan nem kerüli el a tulajdonos figyelmét, hiszen az okostelefonoknál a kijelző, felhasználói oldalon gyakorlatilag egyet jelent a készülékkel. Meglepő módon mégis azt tapasztaljuk, hogy a cserét nem azonnal a károsodás beálltát követően ejtik meg, inkább tűrik az esztétikai leromlást, sőt még a csökkent felhasználói élményt is egészen a használhatóság határáig. Ha mégis cserére kerül a sor, az iPhone 4S kijelzője is csak az LCD és érintőképernyő egységeként cserélhető, ugyanis ezek gyárilag össze lettek illesztve.

Mi fél év garanciát vállalunk az iPhone 4S-be szerelt kijelzőkért, melyek megbízható forrásból származnak. Az olcsó sajnos kevesekben idézi fel az ócska jelzőt, épp ezért gyakran hoznak hozzánk internetről, néhány dollárért vásárolt kijelzőt, s ennek beszerelését kérik. Ezekről gyorsan kiderül, hogy silány képminőséget adnak, pixelhibásak, esetleg abszolút használhatatlanok. Inkább fizessünk többet egy minőségi, használható (szakszervizben vásárolt), garanciális kijelzőért, mint kevesebbet valamiért, ami használhatatlan, így egészében kidobott pénz.

A szerelés menete

Először a biztonsági csavarokat, majd a hátlapot távolítjuk el. Ezután kivesszük az akkumulátort, majd a panel kicsavarozása után kiemeljük az alaplapot. El kell távolítani a csengőt és a 30pin-es dock csatlakozót is, majd ki kell csavarni az iPhone 4S kijelző sarkán lévő 4 és az oldalán lévő 3-3 csavart. Végül a ragasztott kijelzőt érzéssel lemelegítjük.

Szakértő „pro tipp”

  • Az internet információáradatában számos leírást elcsíphetünk az otthon is elvégezhető iPhone 4S kijelző cseréjéről. Sajnos sokan meg is próbálkoznak ezzel, s végül a készülékek a szervizben kötnek ki. Ennek oka az, hogy szakmai precizitást igénylő munkáról van szó, ami tapasztalatot és speciális eszközöket igényel.
  • Fontos, hogy ne engedjük, hogy levegyen a lábunkról az alacsony áron kínált iPhone 4S kijelző, mert összességében biztosan többet veszítünk vele, mint amennyit profitálunk.
  • Szerviznehézségi faktor: 7/10