iPhone 5 GPS antenna flex csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 5 GPS antenna flex cserére akkor van szüksége a készüléknek, ha megfelelő hálózati kapcsolat mellett sem képes bemérni az adott helyzeted.

A cserélendő iPhone 5 GPS antenna flex

Az iPhone 5C-ben elhelyezett GPS antenna felel azért, hogy a készüléked könnyen bemérje a helyed, irányt mutasson a térkép program, és az autóban használatos GPS helyét is átvegye a telefon.

Meghibásodása köthető szoftveres problémákhoz, beázáshoz, esetleg külső erőhatásból fakadóan töréshez is. Mivel maga az antenna erős anyagú ezért gyakoribb eset, hogy a szalagkábele szakad el. Ez kiviteléből adódóan vékony, sérülékeny alkatrész. A szalagkábelnek köszönhetően tartja az információt a készülék az alaplap és antenna között.

Az iPhone 5 GPS antenna flex csere menete

A készüléket kikapcsoljuk, majd a SIM-kártyát eltávolítjuk belőle. Az alján található két csavartól megszabadítjuk, majd a kijelzőjét tapadókorong segítségével felpattintjuk. A szalagkábeleket fedő panelt lecsavarozzuk, lecsatlakoztatjuk a flexet, a kijelzőt pedig eltávolítjuk.

Az akkumulátor flexet is lecsatlakoztatjuk, majd az akkumulátor melletti paneleket lecsavarozzuk, így válik szabaddá az GPS antenna flex. Egy újra cseréljük, majd leteszteljük a készüléket.

Pro tipp

  • Vizsgáld meg a hálózati kapcsolatodat, mielőtt magának a szalagkábelnek a meghibásodására gondolnál.
  • Egy megfelelő minőségű ütésálló iPhone 5 tokkal megvédheted a készüléked belső alkatrészeit is a nagyobb ütődésektől.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10