iPhone 5 hátlap csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 5 hátlapja fekete-palaszürke, illetve fehér-ezüst színekben jelenik meg. A fekete hátlapos készülékeknél sűrűn tapasztalható jelenség, hogy a hátlap körben, a keret vonalán lekopik. Ekkor lehetőség van az iPhone 5 hátlapjának cserére. Fém - 19.990 Ft, Színes - 19.990 Ft, Műanyag - 14.990 Ft

A cserélendő iPhone 5 hátlap

Az iPhone 5 hátlapját leginkább mechanikai típusú sérülések (pl. leejtés) érik. A deformálódott, berepedt, vagy bármiképpen sérült (esetleg szilánkos) hátlap azon túl, hogy a szépérzékünket bántja, még a kezünket is felsértheti. Mivel az utángyártott hátlapok esetében a készítésüknél még beláthatatlan, hogy mely készülék részét fogják képezni, az IMEI számot nyilvánvalóan nem gravírozzák rájuk. Ha csak az alsó vagy felső üveg rész sérül, azok az egésztől függetlenül cserélhetők.

A szervizelés menete

Az iPhone 4. generációs készülékeinek hátlapjától eltérően az iPhone 5 hátlapjának cseréjekor teljesen szét kell szedni a készüléket. Mivel a hozzá csatlakozó minden egyes alkatrészt el kell távolítani, az időigényes és komplex szervizmunkát csak tapasztalt szakembereknek ajánlott elvégezni. Az iPhone 5 hátlapjának cseréje kb. 1 órát vesz igénybe.

Nem csak hátlap csere érdekel? További iPhone 5 alkatrészek javításai árairól és azok cseréjéről ide kattintva találsz információt.

Pro tipp

  • Ha a beton és a készülékünk találkozásából következő hibák csak a felső és alsó kis üveg részt érintik, szerencsénkre az önmagában is cserélhető, s nem teszi szükségessé a teljes alumínium panel eltávolítását.
  • Szerviznehézségi faktor: 9/10