iPhone 5S bekapcsoló flex csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Számos iPhone 5S tulajdonos tapasztalja, hogy amikor megrázza a telefonját, akkor az iPhone 5S bekapcsoló gomb furcsa hangot hallat. Általában nem a bekapcsoló gomb produkálja ezt a zajt, hanem a nem megfelelően rögzített akkumulátor. Sokaknak egészen addig fel sem tűnik ez a hang, amíg nem olvasnak róla egy fórumon.

A cserélendő iPhone 5S bekapcsoló gomb (flex)

Az iPhone 5S bekapcsoló gombjának meghibásodását jelezheti, ha nem tudjuk lezárni a telefont, vagy ha a lezáró gomb megnyomásakor úgy érezzük, mintha az be lenne esve, valahogy nem kattan úgy, ahogyan kellene. Amennyiben ezt érzékeljük, az iPhone 5S bekapcsoló gomb szalagkábelének cseréjére lehet szükség, amelyhez a lezáró gomb elektronikája mellett többek között az oldalt elhelyezkedő hangerőszabályzó és némító gombok elektronikája is kapcsolódik. Az előbb említett bármely gomb meghibásodása esetén az iPhone 5S bekapcsoló gomb szalagkábel cseréje nyújthat megoldást a problémára. Az iPhone 5S bekapcsoló gomb flex cseréje nagyjából 45 perces szervizelési folyamat, amelyet igény szerint megvárhat iPhone 5S szervizünkben.

A szerelés menete

Miután letávolítottuk a záró csavarokat, kiemeljük a kijelzőt és finoman lecsatlakoztatjuk a touch ID szalagkábelét. Annak érdekében, hogy hozzáférjünk az iPhone 5S felső szalagkábeléhez, a kijelző levételét követően kiszereljük a házból a panelt. Ez rendkívül sok időt igénylő folyamat, ugyanis ahhoz, hogy ki tudjuk cserélni a flexet, mindent ki kell szerelnünk a házból.

Szakértő „pro” tipp

  • Szerviznehézségi szint: 8/10