iPhone 5S hátlap üveg csere 8.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az alumínium rész mellett az iPhone 5S hátlapja tartalmaz két - egy alsó és egy felső - üveglapot. Ez csak egy dizájn elem, amely – mivel üvegből készül – igencsak könnyen megkarcolódik. Amennyiben az iPhone 5S hátlapi üveglapok törnek is, célszerű cserélni őket, hogy az apróbb sérülések, vágások elkerüljék tenyerünket.

A cserélendő iPhone 5S hátlapi üveg

Szerencsére, ha meg is karcolódott, esetleg megrepedt vagy betört az iPhone 5S hátlapján található üveglap, még nem szükséges a teljes hátlap cseréje. Ez azért fontos, mivel az iPhone 5S hátlapja szerelt, így olyan alkatrészeket is tartalmaz, amelyeket a hátlappal együtt cserélni kell, ez pedig megdrágíthatja a javítást. Az iPhone 5S üvegfelület cseréje külön is megoldható.

A szervizelés menete

Egy hőlégfúvó segítségével felmelegítjük az iPhone 5S hátlapján található üveget, majd ha a ragasztás már elengedett, könnyedén leválaszthatjuk a telefon házáról. Ugyanezzel a technikával illeszthetjük majd vissza az új üveglapot a helyére. A magas hőfok miatt ez a művelet veszélyes lehet! A csere 30-40 percet vesz igénybe, a javítás a helyszínen megvárható.

Szakértő „pro” tipp

  • Fontos tudni, hogy nehézkes lehet az üveglapok beszerzése!
  • Szerviznehézségi szint: 4/10