iPhone 6 Plus alaplap csere 80.000,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Átmenetileg ez a szolgáltatás nem elérhető!

Előfordul, amikor az iPhone 6 Plus meghibásodását már csak az alaplap cseréjével orvosolhatjuk úgy, hogy előtte a tulajdonossal egyeztetünk. A beszerelendő  iPhone 6 Plus alaplap gyárilag független. A kínálatról kollégánktól részletes tájékoztatást kérhetsz.

Az előző verzióhoz képest az iPhone 6 Plus sok újdonsággal, zseniális fejlesztésekkel rendelkezik. Az A8-as chipnek köszönhetően a telefon gyors és valóban megbízhatóan működik.

A cserélendő iPhone 6 Plus alaplap

Az iPhone 6 Plus alaplapi panelja hajszálvékony, ezért nem csoda, hogy érzékeny az ütődésre, esésre és a nedvességre. A horpadások forrasztással nem javíthatók, ha pedig az alaplap folyadékkal érintkezik, nincs mit tenni: azonnal ki kell cserélni!

A javítás során egy új, csak ezért beaktivált iPhone 6 Plus panel beépítésére kerül sor a perifériák tesztelése miatt. A készülék a javítás után új IMEI és Serial számot fog kapni. Neked, mint tulajdonosnak érdemes valahová feljegyezned az eredeti számot.

Megjegyzés: Az aktuálisan beszerelhető iPhone 6 Plus alaplapokról személyesen érdeklődhetsz szervizünkben; telefonon ezen a számon: +36 30 630 22 77.  Várjuk jelentkezésedet!

A szerelés menete

A Pentalobe lightning csatlakozóhoz tartozó biztonsági csavarok eltávolításával megválunk a kijelzőtől, az akku csatlakozótól, az alaplapi kamerától és a felső kábeltől. A három csavaros panelrögzítés kicsavarása után végezzük el az iPhone 6 Plus alaplap cseréjét.

Pro tipp

  • Szerviznehézségi szint: 7/10

A feltüntett ár nettó ár.