iPhone 6 Plus kijelző csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Leejtés, törés esetén rongálódhat az iPhone 6 Plus kijelzője. Általában az érintőüveg reped be, és habár az LCD nem sérül, mivel ezek egyben vannak, csak a kijelző teljes cseréjével javíthatunk a helyzeten. Szervizünkben ez egy 25-30 perces művelet.

A nagyméretű iPhone 6 Plus Retina HD-kijelző jellemzői: 5,5 hüvelykes képátló, széles formátumú Multi-Touch IPS technológia, LED-es háttérvilágítással, 1920 x1080 képpontos felbontás, 401 ppi képpontsűrűség.

A cserélendő iPhone 6 Plus kijelző

Maradva a Gorilla Glass megoldásnál gyakran előfordul, hogy az iPhone 6 Plus kijelzője betörik, behorpad, berepedezik. A készülék nagy mérete miatt az is megtörténhet, hogy meghajlik. Fontos, hogy az iPhone 6 Plus kijelző csere az érintőüveggel együtt mehet végbe.

Ide kattintva további iPhone 6 Plus alkatrészek javítási árairól is tájékozódhatsz. 

A szerelés menete

Szereléshez kikapcsoljuk a készüléket. A biztonsági csavarok eltávolítása után felnyitjuk a készülék házát, hogy hozzáférhessünk a kábelek lecsatlakoztatásához. A home gomb kiemelése után már kényelmesen el is végezhető a kijelző cseréje.

A legtöbb szervizben elég szabadon értelmezik a "gyári iPhone kijelző" fogalmát és készülékedbe szerelését.

Pro tipp

  • Sérülésektől legkönnyebben akkor óvhatod meg a telefonodat és annak kijelzőjét, ha veszel egy megbízható iPhone 6 Plus tokot.
  • Sose bízz „nevesincs” kijelzőkben. Az olcsó, gagyi kiegészítők helyett válassz megbízható iPhone alkatrészeket!
  • Az iPhone 6 Plus kijelzőjének cseréje után előfordulhat, hogy nem a megszokott színvilág fogad, annak ellenére, hogy a kijelző minősége gyakorlatilag tökéletesen megegyezik az előzővel. Erről a jelenségről itt olvashatsz bővebben.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10