iPhone 6s Plus akkumulátor csere 13.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha az iPhone 6s Plus akkumulátora a szokottnál gyorsabban merül le, illetve kizárólag hálózati adapterre vagy számítógépre csatlakoztatva üzemel, valószínűleg az alkatrész cseréje szükséges. A javítás körülbelül 10 percet vesz igénybe, mely folyamat szervizeinkben megvárható és figyelemmel kísérhető.

A cserélendő iPhone 6s Plus kijelző

Az iPhone 6s Plus akkumulátora gyakorlatilag mindenben megegyezik az elődmodellével. Az Apple 24 órás folyamatos beszélgetési időt, 12 órás folyamatos internethasználatot, 14 órás videó-, valamint 80 órás zenelejátszást ígér a felhasználóknak. A készülék készenléti ideje megközelítőleg 16 nap

A 2915 mAh-ás akkumulátor olyan tekintetben talán még túl is szárnyalja a 6 Plus modell telepének teljesítményét, hogy a 6s Plus-ban számos olyan funkció van, mely nagyobb igénybevételnek teszi ki az akkumulátort. Ilyen például a 4K videó rögzítés vagy a 3D Touch funkció.

Természetesen ez annak is köszönhető, hogy több az akkumulátor leterheltségét csökkentő funkció került a készülék eszköztárába. Az iOS 9-es rendszer például maga is rendelkezik egy energiatakarékos móddal, mely segítségével a telefon mintegy 20-30%-os töltöttségi szint megspórolására képes.

Nem csak az akkumulátor hibásodott meg? További iPhone 6s Plus alkatrészek javítási árairól ide kattintva tájékozódhatsz.

A szerelés menete

Az iPhone 6s Plus akkumulátor cseréje az egyszerűbb szervizfolyamatok csoportjába sorolható. Fontos azonban kiemelnünk, hogy ettől függetlenül a procedúra az összes javítási folyamattal egyetemben szaktudást és speciális szerszámokat igényel.

A 6s Plus kikapcsolását követően a dock csatlakozó mellet található csavarok eltávolítását kell elvégeznünk. Ezt követően a telefon kijelzőjét távolítjuk el, s így a szalagkábeleket rögzítő fémkonzol és az akku csatlakozó konzolja is elérhető lesz.

Ezek eltávolítása után már cserélhetjük is az iPhone 6s Plus meghibásodott akkumulátorát.

Pro tipp

  • Az interneten számos hasznos tanácsot találunk a különböző akkumulátorkímélő beállításokkal kapcsolatban
  • Minden alkatrészre - így az iPhone 6s Plus akkumulátorára is - igaz, hogy "olcsó húsnak híg a leve".
  • Szerviznehézségi szint: 4/10