iPhone 6s Plus beszédhangszóró csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Telefonbeszélgetés közben előfordul, hogy rosszul vagy egyáltalán nem hallod a vonal másik végén lévő beszédpartnered? Ilyen esetekben nagy valószínűséggel az iPhone 6s Plus beszéd hangszóró cseréjét kell elvégeznünk okostelefonodon. A javítás megközelítőleg 15-20 percet vesz igénybe, így azt a helyszínen megvárhatod.

A cserélendő iPhone 6s Plus beszéd hangszóró

Ki kell emelnünk, hogy az ilyen jellegű meghibásodásnak alapvetően kétféle végkimenetele lehet. Az első, hogy a készülék beszéd hangszóróját javítjuk vagy cseréljük. A másik, hogy a hangszóróhoz csatlakozó szalagkábelt kell kicserélnünk, ugyanis az valamilyen oknál fogva megsérült - ez lehet leejtés, ütődés, beázás, de akár egy egyszerű szennyeződés mellékhatása is.

Többéves fennállásunk során azt tapasztaltuk, hogy ha egyáltalán nem hallani semmit a telefonbeszélgetés során, akkor az iPhone 6s Plus hangszórója, ha pedig csak recsegve, akadozva hallani a partnert, a készülék szalagkábele hibásodott meg.

A szerelés menete

Mivel az iPhone 6s Plus beszéd hangszóró cseréjéhez nem kell teljes mértékben szétszerelnünk a készüléket, az alkatrész javítása viszonylag gyorsan, mintegy 15-20 perc alatt elvégezhető. Ez azonban ne tévesszen meg senkit, egyetlen rossz mozdulattal igen komoly meghibásodást okozhatunk a készüléknek, ezért nem érdemes otthoni javítással próbálkozni.

Pro tipp

  • Az iPhone 6s Plus hangszórója számos esetben egy alapos takarítással is javítható.
  • Szerviznehézségi szint: 4/10