iPhone 7 kamera lencse csere 12.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Gyakori esetben a képek/videók rossz minőségéért nem az iPhone 7 kamerája felel, hanem a telefon hátlapjából kiálló alkatrész, a hátlapi kamera lencse. Ennek feladata, hogy megvédje a kamerát, a karcolásoktól, horzsolásoktól. Cseréjét szervizünkben szakértő kollégáink terheltségtől függően, rövid idő alatt elvégzik.

Az iPhone 7 kamera lencse meghibásodásának jelei

  • Ahogy említettük a lencse funkciója nagyobb részben az, hogy védje a hátlapi kamerát. Ha a táskádba teszed a telefont egy kulcs társaságában, biztosan karcolódni fog. A mélyebb karcok meglátszódnak az elkészült felvételeken is.
  • Leejtetted a készüléked, és betört a lencse? Ilyenkor sajnos előfordulhat, hogy a kamera is károsodott. Tesztelni kell a készüléket, hogy pontosan meg tudjuk állapítani.
  • A lencsét megvédheted egy megfelelő ütésálló tokkal, ami körbeölvelve a telefont, meggátolja, hogy eséskor a lencse érje elsőre a földet.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A legfontosabb jelen esetben, hogy a beépíteni kívánt alkatrész karc- és horzsolásmentes legyen. A lencse, csakúgy ahogy az előző, átengeid a kamerákat, nem befolyásolja az elkészült felvételeket.

Miért válasszalak titeket?

  • Cégünk több éves fennállása óta következetesen azért dolgozunk, hogy a legtöbb mobiltelefont széleskörűen javítani tudjuk. Kollégáink rendelkeznek a megfelelő és aktuális szaktudással. Több száz iPhone-t szereltek már, így ismerik a várható nehézségeket.
  • A beépített alkatrészekre garanciát vállalunk. Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, igyekszünk megoldást találni a problémáidra.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10