iPhone 7 Plus alaplap csere 80.000,- Ft A feltüntetett ár nettó ár, az ÁFA-t nem tartalmazza.

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 7 Plus alaplap cseréje szükséges, ha az alkatrészt olyan sérülés érte, amit nem tudunk javítani, vagy anyagilag túlságosan megterhelő lenne. A munkafolyamat előtt egyeztetés szükséges.

A cserélendő iPhone 7 Plus alaplap

Szervizünkben lehetőséged van új életet lehelni szeretett készülékedbe, az iPhone 7 Plus alaplap csere igénybevételével. Az alaplap meghibásodására nem csak abban az esetben kell gyanakodnod, ha a készüléked már bekapcsolni sem tud, ennél jóval több hibajel utal rá. Szakértői cikkünkben összegyűjtöttük ezeket, hogy könnyebben tudj tájékozódni.

Leggyakrabban akkor van szükség az alkatrész cseréjére, ha az elhajlott. Természetesen maga az alaplap nem hajlik meg önmagában, általában ez együtt történik az iPhone 7 Plus hátlapjával. Sajnos ezt nem nehéz kivitelezni, a készülék hatalmas méreteinek egyik nagy hátránya ez. Fektesd egy sima asztallapra a készüléked, ha nagyon eláll tőle, kiszűrted a hibát. Ha párás szobában tartottad sokáig a készüléked, vagy vízbe ejtetted és utólag nem hoztad el ultrahangos tisztításra, az oxidálódó vízcseppek tönkretehették az alaplapot.

Szervizünkben gyári és független alaplapokat építünk csak a telefonba, és minden esetben rendelkezik Home gombbal, így továbbra is használhatod majd az ujjlenyomat-olvasó funkciót.

iphone 7 plus alaplap

Az iPhone 7 Plus alaplap csere menete

Az iPhone 7 Plus alaplapja a készülék hátlapjához van építve, így cseréjéhez a kijelző felől kell közelítenünk. Az LCD-IPS technológián alapuló panel biztonságos és kockázatmentes eltávolításához szükséges kellő tapasztalat, és erre a célra tervezett szerszámok. Ha ezek nem állnak rendelkezésedre megtörik a kijelző, aminek pótlása 50 000 forintba kerül.

Ha sikeresen eltávolítottuk, lecsatlakoztatjuk az akkumulátor szalagkábelét, majd a Touch és LCD csatlakozóját is. Nem szabad elfelejteni, hogy a szerviz során el kell távolítani a SIM tálcát, mivel az alaplap kiemelése során beletörne a készülékbe. A szükséges csavaroktól és szalagkábelektől szintén megszabadítjuk a telefont, végül kiemeljük a hibás alaplapot, a helyére ültetünk egy gyári működőt.

Pro tipp

  • Gyakran végezz otthon biztonsági mentést, hiszen az alaplap cseréje esetén nagyon ritka esetben tudjuk csak átmásolni az adatokat.
  • A munkafolyamat végén teszteljük a készüléket, ezzel kiszűrve az esetleges további hibákat. Mivel az iPhone 7 Plus alaplap csere bonyolult munkafolyamat, csak tapasztalt szervizeket válassz a feladat elvégzésére.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10