iPhone 7 Plus csengőhangszóró csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a készüléked nem ad csengő hangjelzést vagy nem hallhatóak a lejátszott zeneszámok, pedig az iPhone nincs néma üzemmódban, valószínűleg a csengőhangszóró cseréjére van szükség.

A cserélendő iPhone 7 Plus csengőhangszóró

Ha zenelejátszás vagy kihangosított telefonbeszélgetés alkalmával a telefon néma marad, feltehetőleg meghibásodott a csengőhangszóró. Nagyon halk csörgés, recsegő hangok esetén egy alapos tisztítással is orvosolható a probléma, előfordulhat ugyanis, hogy csupán a szennyeződés tömítette el a hangszórót - bár erre a 7 Plus víz- és porállósága miatt kevesebb esély van, mint az elődmodellek esetében.

Ha azonban a tisztítás nem segít, az iPhone 7 Plus hangszóró cseréjére van szükség, ami szervizünkben megközelítőleg 40 percet vesz igénybe. A folyamat igény esetén az ügyféltérből figyelemmel kísérhető és megvárható - ez azonban függ a szerviz aktuális terheltségétől is.

Az iPhone 7 Plus csengőhangszóró csere menete

Először is kicsavarjuk a telefon alsó részén található biztonsági csavarokat, majd ügyelve a víz- és porállóságot is biztosító ragasztócsíkra, szétnyitjuk azt. Majd egyenként leválasztjuk az olyan alkatrészeket, mint a kijelző, Taptic Engine (vagy rezgőmotor) és az akkumulátor.

A javítást és összereszerelést követőenteljes körűen leteszteljük a frissen beszerelt alkatrészt, ezáltal megbizonyosodva arról, hogy a javítás során a készülékben egyéb hiba nem keletkezett. Amennyiben az alkatrész cseréje után mégis hibát tapasztalnál az eszköz működésében, 6 hónapon belül garanciában javítjuk az esetlegesen általunk okozott vagy a gyárilag hibás alkatrészből adódó hibát.

Pro tipp

  • Csere előtt érdemes egy alapos tisztítást elvégezni, mert könnyen előfordulhat, hogy csak a kosztól eltömődött hangszóró volt a hiba forrása.
  • Ne feledd, hogy legnagyobb százalékban a telefonok meghibásodásainak oka, azok leejtése, odaverődése. Ez ellen könnyen tehetsz, ha iPhone-odat egy megfelelő minőségi tokkal látod el, hogy megkíméld a horpadásoktól és saját magadat a szerviz költségektől is. 
  • Szerviznehézségi szint: 6/10