iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere 33.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A foltos, zajos, homályos fotók leggyakoribb oka a kamera lencse szennyeződése vagy sérülése. Bizonyos esetekben azonban előfordulhat, hogy maga a hátlapi kamera hibásodott meg. Az alkatrész cseréje 30-40 percet vesz igénybe.

A cserélendő iPhone 7 Plus hátlapi kamera

A készülék hátlapjára szerelt kamera viszonylag ritkán hibásodik meg. Legtöbb esetben, ha az általad készített fotókat homályosnak, zajosnak, a megszokottnál rosszabb minőségűnek találod, valószínűleg csak a lencsére rakódott szennyeződés vagy szoftveres meghibásodás okozza a hibát. Ha azonban egy alapos tisztítás vagy egy újra szoftverezés nem oldja meg a problémát, egészen biztos, hogy az alkatrész cseréje vált szükségessé.

Néhány esetben az is előfordulhat, hogy a hátlapi kamera meghibásodását az előlapi kamera nem megfelelő működése okozza. Ilyenkor akár az előlapi kamera cseréje is szükségessé válhat.

Az iPhone 7 Plus hátlapi kamera cseréje kb. 45 percet vesz igénybe. A folyamat - szervizünk aktuális terheltségi szintjétől függően - a helyszínen megtekinthető.

Az iPhone 7 Plus hátlapi kamera csere menete

A készülék kikapcsolását követően kicsavarozzuk az alsó biztonsági csavarokat, hogy óvatosan lenyithassuk a készülék házáról annak kijelzőjét. Miután ez megtörtént, további csavarok eltávolítását követően le is csatlakoztathatjuk azt a panelről, hogy ezt követően a 7 Plus kameráját is lecsatlakoztathassuk, majd kiemelhessük a házból.

Miután elhelyeztük az új kamerát, összeszereljük a készüléket és teljes körű tesztet hajtunk végre rajta, kizárva az esetleges további hibákat.

Pro tipp

  • Ha a szoftveres beállítások módosítása nem oldja meg a problémát, érdemes szervizünkbe hoznod az eszközt, sokan ugyanis otthon próbálják megjavítani az eszközt, kellő felszerelés és tudás nélkül. Mondanunk sem kell, ezek az eset még több problémát hordoznak magukban.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10