iPhone 7 Plus kamera lencse csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha képek, videók készítésekor a megszokottnál rosszabb minőségű anyagokat rögzít a készülék, nem feltétlenül a hátlapi kamerákkal van probléma, a kamerákat védő lencse karcosodása, horzsolódása sokkal valószínűbb. Szervizünkben lehetőségedben áll az elhasználódott alkatrészt cseréltetni.

Az iPhone 7 Plus kamera lencse meghibásodásának jelei

  • A lencse védi a hátlapi kamerákat a mindennapokban előforduló súrlódásoktól. Neki köszönhető, hogy – extrém helyzeteket elkerülve -, az iPhone 7 Plus kamerái csak ritka esetben roncsolódnak.
  • A lencse meghibásodása többnyire hajszálvékony karcolódásokból, erősebb horzsolódásból állnak, de előfordul, hogy egy nagyobb ütődés hatására eltörik a lencse.
  • A lencse állapota meghatározó, még kisebb koszolódás is ronthat a képek minőségén. Ilyen esetekben előfordulhat, hogy csak tisztítanunk kell, nem pedig cserélni.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Kiemelkedően fontos, hogy a kamera lencsének tisztának és karcmentesnek kell lennie. A beépített alkatrész pontosan illeszkedik a házba, a felvételt nem torzítja, a kamerát pedig védi.

Miért válasszalak titeket?

  • Az iPhone 7 Plus szerelése bonyolult, a gyakorlott szerviztechnikus kollégáinkat is megizzasztja. A lencse beépítése során figyelünk arra, hogy a ház, hátlap ne sérüljön.
  • Mit sem ér a csere, ha a beépített alkatrész minőségben nem éri el az elvárt szintet. Csak olyan beszállítókkal dolgozunk, akiknek termékei a vásárlóink által megitétélt szigorú követelményeknek megfelelnek.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10