iPhone 7 Plus vibramotor csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 7 Plus vibramotor cserére abban az esetben van szükség, ha a készüléked tompán, akadozva, vagy egyáltalán nem rezeg. Szervizünkben tapasztalt kollégáink rövid időn belül elvégzik a rezgőmotor cseréjét.

A cserélendő iPhone 7 Plus vibramotor

Az iPhone 7 Plus-ba épített rezgőmotor, más néven Taptic Engine, meghibásodása során a készülék egyáltalán nem, vagy a megszokottól eltérő módon, tompán, akadozva rezeg. Sokszor előfordul, hogy a hibásodott rezgőmotor „hangosabban” rezeg, így a problémát akár a füleiddel is kiszűrheted.

Meghibásodásának leggyakoribb esete, ha a készüléket erőhatás éri, mely során az alkatrész elveszíti érintkezését az alaplappal, esetenként olyan erősen roncsolódik, hogy már képtelen a megfelelő működésre. Egy megbízható védelmet nyújtó, iPhone 7 Plus tokot használva a meghibásodás esélyét a minimumra csökkentheted. Szervizünkben tapasztalt kollégáinknak nem okoz gondot a csere, így rövid időn belül, megbízható munkával végzik el a javítást.

Az iPhone 7 Plus vibramotor csere menete

Szervizünkben megfelelő célszerszámokkal dolgozunk, melegítőpadot használunk a biztonságos melegítésre.

A vibramotor cseréjekor szerencsés helyzetben vagyunk, ugyanis nem szükséges eltávolítanunk a belső perifériákat, ahhoz hogy szabaddá váljon az alkatrész. A tartócsavarjait kicsavarozva, vékony csipesszel emeljük ki az alkatrészt és ültetünk a helyére újat. Összeszerelés után leteszteljük, ha megbizonyosodtunk a tökéletes működésről, visszaszolgáltatjuk az alkatrészt.

Pro tipp