iPhone 7 Wi-Fi antenna csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha elromlik a Wi-Fi antenna az iPhone 7-ben, tulajdonképpen elvágja az internetelérést routeren keresztül. Mivel valószínűleg az életed nagy részét a Facebookon töltöd, kulcsfontosságú az antenna épsége. Raktárainkban tökéletes állapotú iPhone 7 antennák várják, hogy beépítségük őket meghibásodott készülékedbe.

Az iPhone 7 Wi-Fi antenna meghibásodásának jelei

  • A Wi-Fi antenna meghibásodásának egyértelmű jele, ha a telefonod nem ismeri fel a Wi-Fi hálózatokat, így csatlakozni sem tud rájuk. Fontos felhívni a figyelmet, hogy nincs mindenféleképpen összefüggésben a mobilinternettel.
  • A telefon belső beállításaiban is megoldásra lelhetsz. Habár gyakori a meghibásodás, előfordulhat, hogy az iOS szoftverében, illetve az otthoni hálózaton állítottál át véletlenül valamit. Ilyenkor érdemes az iOS beállításiban elfelejtettni a hálózatot, újfent csatlakozni rá. Ha ez sem működik, javaslunk egy gyári visszaállítást. 
  • Érdemes megpróbálkozni egy másik hálózattal is. Biztosan van ismerősöd, aki otthon routerről netezik, próbálkozz nála felcsatlakozni.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Beszállítóinkkal már régóta dolgozunk együtt. A beépítés után a készülék ismét felcsatlakozik a hálózatokra, és ugyanolyan sebességgel garantálja az internetelérést, ahogy eddig is.

Miért válasszalak titeket?

  • Az iPhone 7 javításáról sok videót találsz az interneten. Az igazság az, hogy ezek a felvételek nem tükrözik a valóságot. A videókon szereplő készülékek már sokszor szétbontott iPhone-ok, amelyek alkatrészei nem tartanak olyan erősen, mint egy eddig nem szervizelt készüléken.
  • A beépíteni kívánt alkatrész pedig annyira vékony és érzékeny, hogy biztonságosan csak a megfelelő munkaeszközökkel érdemes hozzányúlni.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10