iPhone 8 előlapi kamera csere 21.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 előlapi kamerájának cseréje szükséges, ha a felvételek minősége erősen romlott az elmúlt időszakban. A homályos fotók, sötét foltok és zavaros képek egyaránt az alkatrész meghibásodására utalnak. Szervizünkben rövid időn belül gyári minőségű alkatrészt szerelünk a meghibásodott helyére!

A cserélendő iPhone 8 előlapi kamera

Változó, hogy ki mire használja a kamerát, valaki művészi fotókat készít vele már-már mesteri szinten, valaki pedig a legszebb élményeit örökíti meg a segítségével. Egy dologban azonban mindenki egyetért: az előlapi kamera tudása és épsége, legalább annyira fontos mint a hátlapi társáé. Meghibásodása esetén a fent említett hibajeleket tapasztalod. Érdemes kiemelni, hogy nem minden esetben kell cserélnünk az alkatrészt, lehet, hogy a problémát az alapos tisztítás, vagy épp az újraszoftverezés fogja megoldani.

Sok szervizben felejtkeznek el erről, és egyből az előlapi kamera cseréjét javasolják, majd végzik el. Sőt előfordulhat, hogy az előlapi kamera hibásodását az iPhone 8 hátlapi kamerája okozza, így mindenképp érdemes kivizsgálni a készüléket a szerelés előtt. A 7 megapixeles kamera meghibásodása elsőre nem tűnhet nagyobb problémának, de gondolj bele, mi történik akkor, ha életed legemlékezetesebb pillanata történik meg veled, és épp nem tudod megörökíteni? Azt javasoljuk ne bízz a véletlenben, vedd kezedbe az irányítást, és hozd el szervizünkbe a készüléked, hogy kivizsgáljuk, majd újjá varázsoljuk az előlapi kameráját.

Az iPhone 8 előlapi kamera csere menete

Az iPhone 8 előlapi kamera cseréjének első fázisa, hogy kikapcsoljuk a készüléket, majd eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát. A következő lépés már sokkal inkább megköveteli a szakértelmet és tapasztalatot. A kijelző eltávolítása során melegítés alá vonjuk a készüléket, majd vékony pengetők segítségével elválasztjuk a kerettől, de figyelve arra, hogy a különböző szalagkábelekben ne tegyünk kárt. Ha nem ismered a pontos elhelyezkedésüket, elvághatod őket, ami a kijelző cseréjével és több tízezer forintos ráfizetéssel jár együtt.

Az előlapi kamera közvetlenül a kijelzőre van szerelve a beszédhangszóróval és a különböző szenzorokkal együtt. Vékony csipesszel leválasztjuk a szalagkábelt, ügyelve arra, hogy ne sértsük meg a kijelző festését. Összeszerelés során leteszteljük a készüléket.

Pro tipp

  • Léteznek olyan kiegészítők, amelyek segítségével a porosodás ellen is óvhatod a készüléked. Ilyen a por- és vízálló RedPepper iPhone 8 tok.
  • Az előlapi kamerát igazán csak egy szelfibottal tudod kihasználni. Vigyázz, a kevésbé tartós szelfibotok eltörnek, így veszélyt jelent a használatuk a készülékre. A Spigen szelfibot rendkívül tartós anyagokból épül fel, ráadásul Bluetooth segítségével irányítható.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10