iPhone 8 hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 hangerő és bekapcsoló szalagkábel cseréjét kell elvégezni, ha a készülék hangerő- és bekapcsoló gombjai nem érzékelnek a nyomásra. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészre cseréljük a régit, a munkafolyamat hossza előreláthatólag 1-2 óra.

iPhone 8 hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere

Az Apple egy szalagkábelre helyezte a készülék oldalán található gombokat. Ez azt jelenti, hogyha meghibásodik, akkor egyben kell cserélnünk az alkatrészt. Meghibásodására több jel is utalhat. Ha a gombok valamelyike erős nyomás hatására sem reagál, esetleg furcsa kattogó hangot hallat, vagy beragad, egyértelműen az alkatrész cseréje oldja meg a problémát.

Az Apple tartós anyagokból építette a készüléket, így előfordulhat, hogy kívülről nem látsz és érzékelsz sérülést, mégsem reagál az iPhone 8 az oldalgombok nyomására. Ekkora gyanakodhatunk a szalagkábel sérülésére, illetve szakadására, amit általában egy nagyobb ütődés előz meg. Szervizünkben kivizsgáljuk a problémát, és rövid időn belül javítjuk a készüléket.

A cserélendő iPhone 8 hangerő és bekapcsoló szalagkábel

A szalagkábel eltávolítása egy gyakorlott szervizesnek nem jelenthet problémát, de olyannak, aki nem gyakran végzi, és nincs pontosan tisztában az alkatrészek elhelyezésével, kihívást jelent. Az iPhone 8 kijelzőjének eltávolítása az első lépés, hiszen a hátlapra építette az Apple a különböző alkatrészeket.

A kijelzőt elemelve láthatjuk, hogy a szalagkábel eltávolításához előbb az akkumulátort, beszédhangszórót és alaplapot is ki kell emelnünk. Rengeteg apró csavar tartja ezeket az alkatrészeket, amelyeknek a pontos helyét ismerni kell, mivel két különböző csavar felcserélése is visszafordíthatatlan következményekkel járhat. Ha sikerült eltávolítani az említett alkatrészeket, kiemelhető a szalagkábel, aminek pótlását gyári minőséggel megegyező szalagkábellel végezzük. Összeszerelés után egy alapos teszten esik át a készülék

Pro tipp

  • A legtöbb alkatrész meghibásodás különböző ütődések hatására keletkezik. Ezeknek egy nagyon nagy százalékát kivédheted, ha egy megbízható védelmet nyújtó és ütésálló iPhone 8 tokkal ruházod fel a készüléked.
  • A szerviz folyamán a vízzáró réteg elszakad, lehetőséged van a pótlását kérni. Az alig pár perccel kerül több időbe, a készülék azonban továbbra is cseppálló marad a készülék a kijelzője felől.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10