iPhone 8 Plus akkumulátor csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 Plus akkumulátor cseréjét kell elvégeznünk, ha a készüléked a megszokottnál sokkal gyorsabban merül. Abban az esetben is meg kell vizsgálnunk, ha váratlanul kikapcsol, utána pedig csak töltőre csatlakoztatva kapcsolódik be. Az akkumulátor cseréje nem vesz sok időt igénybe, akár egy ebédszünet alatt is el tudjuk végezni.

A cserélendő iPhone 8 Plus akkumulátor

A 2017-es Keynote nem az akkumulátorok forradalmáról szólt, sőt igen szűkszavúan mutatta be Tim Cook a telefonok üzemidejét. Ez azért van, mert az iPhone 7 Plus-hoz képest szinte semmit sem változott ez az alkatrész. Habár az iPhone 8-hoz képest nagyobb méretű akkumulátor helyezkedik el benne, a kijelző mérete megköveteli a plusz energiát, így szinte azonos üzemidőre képesek. Ameddig a lítium-ion technológiát használja a gyártó, addig egy napnál tovább nem fogja bírni a készülék.

Az akkumulátor ritkán hibásodik meg, leginkább elöregedés miatt kell cserélni. Az Apple 500 feltöltést és merülést ígér minőségbeli romlás nélkül, ezt várhatóan tartani tudja az alkatrész. Azután viszont rohamosan csökken az ereje, sőt rosszabb esetben felpúposodhat, ami komoly károkat okozhat a készülék belsejében. Nem mellesleg a készülék szinte használhatatlanná válik ha pár óránként lemerül, talán olyan rossz esetben, amikor szükséges lenne egy családtagod elérned. Az akkumulátor cseréjét gyorsan elvégezzük, amit helyben megvárhatsz.

Az iPhone 8 Plus akkumulátor csere menete

Az iPhone 8 akkumulátorának cseréje során eltávolítjuk a kijelzőt. Ehhez szükséges felmelegíteni a készüléket, hogy a kijelző peremén végigfutó vízzáró ragasztó feloldódjon. Ezután élesebb vékony tárggyal elválasztjuk a még kötő réteget, végül oldalra döntjük a kijelzőt. Ismerni kell a kijelző szalagkábeleinek pontos elhelyezkedését, sajnos könnyű őket elvágni, ami következtében az egész kijelzőt cserélni kell.

Az akkumulátor szalagkábelét is eltávolítjuk, majd kihúzzuk az alatta található négy ragasztócsíkot Ezeknek nagyon erős a tartása, így erővel, de komoly odafigyeléssel kell végezni. Ha elpattan a ragasztó és a kezünk nekicsapódik az alaplapnak, letörheti a miniatűr lábakat, ami javíthatatlan károkat okozhat. Ha már nem tapad az akkumulátor, kiemelhetjük a házból, majd újat ültethetünk a helyére. Természetesen a szerviz végén lemerítjük és feltöltjük a készüléked, megbizonyosodva arról, hogy megfelelő az üzemideje.

Pro tipp

  • Ha nem vagy elégedett a készüléked üzemidejével, szerezd be a BMW külső akkumulátorát, aminek segítségével a készüléked üzemideje 2-3 napra is emelkedhet!
  • Az akkumulátor ütődés hatására roncsolódhat, legrosszabb esetben pedig púposodhat. Biztosítsd a készüléked ütésálló védelemmel az Evutec iPhone 8 tokjának segítségével.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10