iPhone 8 Plus beszédhangszóró csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A készüléked beszédhangszóró cseréjét akkor érdemes elvégezni, ha telefonálás során egyáltalán nem, vagy csak tompán hallod a beszélgetőpartnered. A szerviz nem tart hosszú ideig, így üzletünkben egy forró kávé elfogyasztása mellett megvárható.

A cserélendő iPhone 8 Plus beszédhangszóró

Honnan tudhatod, hogy a csengő, vagy a beszédhangszóró hibásodott meg? Ha telefonálás közben a beszélgetőpartnered hangja nem képviseli az általános minőséget, kihangosítva pedig élesen, a megszokott módon hallod egyértelműsítetted, hogy az iPhone 8 Plus beszéd hangszórója hibásodott meg.

Elengedhetetlen alkatrész a hívások lebonyolítására, így a beszédhangszóró meghibásodásával a készüléked funkcióját veszti. Szervizünkben rövid időn belül gyári Apple minőségű alkatrésszel pótoljuk a régit.

Az iPhone 8 Plus beszédhangszóró csere menete

A beszédhangszóró a kijelző alatt, a készülék felső részén található a kamerák mellett. Ebből kifolyólag szükséges eltávolítanunk a kijelzőt, ami a telefon legérzékenyebb pontja. Egyrészt könnyen törik és ha nem vagy kellően tapasztalt, eltávolítás során feszegetnéd a képernyőt, ami hamar hajszál repedésekhez vezetne. Másrészt melegíteni szükséges a vízzáró ragasztóréteg eltávolítása miatt, a koncentrált hő pedig a belső alkatrészekre is veszélyes.

Elemelve a kijelzőt, rögtön a szemünk elé tárul a beszédhangszóró, aminek csatlakozóját leválasztva, apróbb csipesszel kiemelünk. Az új alkatrész helyére illesztése után a kijelzőt visszaépítjük, majd leteszteljük a telefont.

Pro tipp

  • Előfordulhat, hogy a beszédhangszóró nyílása porosodott és tömődött el. Ebben az esetben nem szükséges cserélni az alkatrészt.
  • Előzd meg a hibásodást és használj ütésálló iPhone 8 Plus tokot! Felhelyezésével számottevően csökkented a meghibásodás esélyét.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10