iPhone 8 Plus hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 Plus hangerő és bekapcsoló szalagkábele hibásodott meg, ha a készülék oldalgombjai nem reagálnak az érintésre, vagy betörtek. Szervizeseink rövid időn belül cserélik a hibás alkatrészt.

A cserélendő iPhone 8 Plus hangerő és bekapcsoló szalagkábel

Az Apple változtatott a trenden, és egyszerűsítette az oldalgombok csatlakozóit, az iPhone 8 és iPhone 8 Plus esetében egy szalagkábelre helyezte el őket. Ez azt jelenti, hogy cseréjük is csak együtt lehetséges, azaz ha véletlenül betöröd a bekapcsoló gombot, a hangerőgombokat is cserélnünk kell.

Az alkatrész hibásodása egyértelműen ütődésekhez vezethető vissza. A felelőtlen okostelefonok tulajok tok nélkül használják a készüléküket, és leejtéskor nem várt következményekkel szembesülnek, mint például az oldalgombok törése. A szalagkábelt kívülről nem látod, ez egy vékony alkatrész, ami az alaplap és gombok közötti kapcsolatért felel. Ennek szakadása, törése szintén gyakorinak mondható. Szervizünkben rövid időn belül tudjuk pótolni gyári minőségű szalagkábellel a régit.

Az iPhone 8 Plus hangerő és bekapcsoló szalagkábel csere menete

A szalagkábel a készülék felső részén található a beszédhangszóró és kamerák alatt. Sajnos cseréjéhez szükséges további alkatrészeket is eltávolítani, mint az akkumulátor és alaplap. Ebből kifolyólag ez nehezebb munkafolyamat, amit csakis kellő tapasztalattal szabad elkezdeni. A kijelző eltávolításával kezdünk, melynek során melegítés szükséges, majd a vékony szalagkábelek lecsatlakoztatása.

A készülék belsejéből egyenként eltávolítjuk a fent említett alkatrészeket. Az iPhone-ok rendkívül érzékeny telefonok, melyekben minden csavarnak pontos helye van. Ha összetévesztesz két csavart és csak egy hajszálnyi a különbség, akkor is végzetes hibát ejtesz. Ha sikerült helyére pattintanunk az új szalagkábelt összeépítjük a telefont és leteszteljük.

Pro tipp