iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere 39.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 Plus hátlapi duplakamerájának meghibásodása általában karcolódásokhoz, törésekhez vezethető vissza. De előfordulhat, hogy az elkészült képek minőségének változásáért a lencse koszolódása, vagy épp a párásodása köthető. Szervizünkben rövid időn belül cseréljük gyári minőségű alkatrészre a régit.

A cserélendő iPhone 8 Plus hátlapi kamera

Az Apple 2017-es phablet méretű telefonját nyugodtan nevezhetjük iPhone 7s Plus-nak is, hiszen paramétereiben és külső megjelenésben is egyaránt megegyezik vele. Természetesen kapott némi vérfrissítést, azonban ez nem érte el a hátlapi kamerákat, így az üvegborítás mögött ugyanolyan képességű 12 megapixeles kamerák ülnek. Ebből kifolyólag meghibásodása sem különbözik az idősebb testvérétől. A kamera leggyakoribb meghibásodása nagyobb ütődések, vagy ejtések során keletkezik, ilyenkor erős karcok lepik el az alkatrészt, vagy megtörik. Koszolódása hosszas használat során léphet fel, lényeges szempont, hogy ilyenkor csere helyett, tisztítással is menthető az alkatrész.

Habár a kamera nem hozott újítást, még mindig az egyik legjobb a piacon, amivel méltóképpen megörökítheted a legjobb élményeidet. Nem érdemes lemaradnod a megörökítésükről azért, mert a kamera összetört, vagy épp csúnyán koszolódott. Ráadásul cseréje nem vesz igénybe pár óránál többet, így egy délelőtt alatt végzünk vele. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészt ültetünk a régi helyére, ha hozzánk adod be, újként kapod vissza a készüléket.

Az iPhone 8 Plus hátlapi kamera csere menete

A hátlapi kamera a kijelző alatt található, a cseréjéhez szerencsére nem szükséges a készüléket darabjaira bontani, elég a kijelzőt eltávolítani. Ennek folyamata azonban gyakorlatot és szaktudást igényel. Szerviztechnikus kollégáink kezében több 100 iPhone megfordult már, így tisztában vannak a szalagkábelek elhelyezkedésével, sőt belsős fortélyokkal is, amik segítségével kockázatmentesen tudják eltávolítani az adott alkatrészeket.

A kijelző eltávolítása után elérhetővé válik a hátlapi kamera, amit csipeszek segítségével lecsatlakoztatunk, majd kipattintunk a helyéről. Utána új, gyári minőséggel megegyező iPhone 8 hátlapi kamerát ültetünk a helyére. Összeszerelés után készítünk pár fényképet és videót, meggyőződve arról, hogy a kamera tökéletesen funkcionál.

Pro tipp

  • Szerviz során ajánlott kérned a vízzáró réteg pótlását, ami szereléskor elszakad. Ezzel további védelmet elérve a készülékednek.
  • A hátlapi duplakamera számtalan lehetőséget tartogat a jobbnál-jobb képek elkészítésére. Ha még profibb képeket szeretnél készíteni, szerezd be a Shoulderpod állványt a készüléked mellé.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10