iPhone 8 Plus kamera lencse csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 Plus hátlapi kamera lencse csereéjét abban az esetben ajánlott elvégeztetni, ha az alkatrész állapota már negatív hatással befolyásolja az elkészült felvételek minőségét. A lencse cseréje nem tartozik a könnyű szervizmunkálatok közé, így érdemes szakértőkkel végeztetni!

Az iPhone 8 Plus kamera lencse meghibásodásának jelei

  • Az alkatrész meghibásodását szabad szemmel is kiszűrheted, mivel feltűnőek a felvételek minőségét már nagyban rontó sérülések.
  • Ezek leginkább karcolódások, törések, de olyan esettel is találkoztunk már, amikor a lencse egy nagyob része kiesett a házból. 
  • Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy egy nagyobb ütés hatására sérülhetett maga a hátlapi duplakamera is, ezt a szerviz során teszteljük. 
  • Ajánlott egy megfelelő védelmet nyújtó iPhone 8 Plus tokkal megvédeni a készüléked.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A beszállítóinktól érkező iPhone 8 Plus hátlapi kamera lencséje gyakorlatilag megegyezik az előzővel. Tökéletesen illeszkedik, a beillesztése során pedig vigyázunk arra, hogy ne maszatoljuk össze. 

Miért válasszalak titeket?

  • Egy ilyen nehéz műveletnél, mint a lencse csere, kiemelten fontos, hogy megfelelő gyakorlattal és múlttal rendelkező szervizt válassz. Az alkatrész cseréjéhez gyakorlatilag az egész telefont szét kell bontani, a szerviztechnikus kollégának ismernie kell az iPhone 8 minden részletét.
  • Találkoztunk már olyan ügyféllel, akinek a készülékében a csere folytán véletlenül letörtek egy lábat az alaplapról. Ilyenkor alaplapi javítást kell végezni, de ahhoz csak kevesen értenek. Szervizeink felszereltek korszerű gépekkel, így ilyen hibákat csak elhanyagolható esetben ejtünk, emellett foglalkozunk alaplapi javításokkal is.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10