iPhone 8 Plus kijelző csere 54.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Érdemes minél hamarabb szervizünkbe szállítanod a készüléked, ha törött és karcos a kijelzője. Üzletünkben gyári minőségű alkatrészt ültetünk a régi törött helyére, amit egy forró kávé elfogyasztása mellett akár végig is kísérhetsz.

A cserélendő iPhone 8 Plus kijelző

Az új iPhone képernyője elméletileg sokkal ellenállóbb, mint elődje, az iPhone 7 kijelzője volt. Ezt mi kétkedéssel fogadjuk. A gyártók évről évre azt állítják, hogy erősebb és jobban ellenálló kijelzőket helyeznek a készülékekre, mégis egyre több törött alkatrészt hoznak be ügyfeleink a szervizünkbe. Az iPhone 8 Plus nem kapott OLED kijelzőt, mint az iPhone X, helyette egy feltuningolt iPhone 7 Plus kijelzőt ültettek a legnagyobb Apple telefonba. Az 5,5” hüvelykes, immár Retina-HD-nak keresztelt, IPS alapú LED kijelző okosodott, egyfajta True Tone technológiát alkalmazva képes ellenőrizni a kinti fényviszonyokat, és ahhoz alkalmazkodni, így mindig ugyanolyan minőségben tudod élvezni a különböző tartalmakat.

Karcolódása és törése, csakúgy ahogy elődje esetén megtapasztalhattuk, elég gyakori problémának számít. Előbbit szinte bármi kiválthatja ami kicsit is éles, utóbbit egy nagyobb ejtés, ütődés előzi meg. Egy rossz állapotú kijelző bosszankodásra ad okot, hiszen rengeteget levon a készülék értékéből, másrészt felsértheti az ujjaidat. Elsőre talán erre nem gondolnál, de roppant kellemetlen, ha a törött üveg megvágja az ujjaid, rosszabb esetben telefonáláskor az arcod. Szervizünkben leteszteljük a gyártóktól érkező kijelzőket és csakis olyan alkatrészt helyezünk fel, amit mi is szívesen használnánk. A gyári minőségű iPhone 8 Plus kijelző felhelyezése ráadásul nem kerül sok időbe, egy forró kávé elfogyasztása alatt elkészül.

Az iPhone 8 Plus kijelző csere menete

Az iPhone 8 Plus kijelzőjének cseréje nem jelenthet akadályt egy tapasztalt szervizes kollégánknak sem. Egyrészt, mert az Apple a hátlapra építette az alkatrészeket, így a kijelző valamennyire szabadon maradt, másrészt az összes Apple okostelefon kijelzőjének eltávolítása szinte ugyanaz a folyamat, így aki már több száz iPhone-t szerelt, akár csukott szemmel is képes elvégezni a cserét. Kiemelendő, hogy ez csak a tapasztalt kollégákra igaz, ha otthon próbálkozol a cserével, könnyen eltörheted a kijelzőt, elvághatod a szalagkábeleket, vagy épp alaplapi károkat okozhatsz, amik jó esetben többletköltséggel, rossz esetben a telefonod temetésével végződnek.

A szerviz első lépése a kijelző felmelegítése optimális hőmérsékletre. Ezután pengetőkkel, és vákuumos tapadókorong segítségével eltávolítjuk a kijelzőt a peremtől, végül oldalra döntjük és lecsatlakoztatjuk az alaplapról a szalagkábeleket. Ezután új kijelzővel ruházzuk fel a  készüléket, végül leteszteljük.

Pro tipp