iPhone 8 Plus vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone 8 Plus vezeték nélküli töltőtekercse hibásodott meg, ha a készüléked a vezeték nélküli töltőre helyezve nem veszi fel a töltést. A cseréjét szervizünkben terheltségtől függően, minél hamarabb elvégezzük.

A cserélendő iPhone 8 Plus vezeték nélküli töltőtekercs (Qi)

Az iPhone 8 Plus az első Apple okostelefonok egyike, ami megkapta a vezeték nélküli töltés lehetőségét. Ahhoz, hogy használni tudd ezt a funkciót, szükséged van egy külső vezeték nélküli töltőre, és a készüléked hátlapja alatt megbújó vezeték nélküli töltőtekercsre. Ha azt a hibajelet tapasztalod, miszerint a készüléket a külső töltőre helyezve nem veszi a töltést, ez az alkatrész hibásodott meg.

Cseréje a bonyolultabb munkafolyamatok közé tartozik, mivel a készülék hátlapjához rögzítették, azaz szinte az összes alkatrészt el kell a cseréje előtt távolítani. Az iPhone 8 Plus ilyesfajta hiba nélküli szétbontására csak a leggyakorlottabb szervizesek képesek.

Az iPhone 8 Plus vezeték nélküli töltőtekercs (Qi) csere menete

Kikapcsoljuk a készüléket, ha van benne a SIM-kártyát is eltávolítjuk. A pozitív eredménnyel végződő szervizeléshez mindenképp a legjobb és legalkalmasabb célszerszámok szükségesek, amik a szervizeinkben a kollégáink rendelkezésére állnak.

A kijelző eltávolítása az egyik legsarkalatosabb pontja, a csatlakozó szalagkábelek és melegítés szükségessége miatt. Miután sikerült eltávolítanunk kiemeljük az akkumulátort, alaplapot, csengő hangszórót, taptic engine-t, dock csatlakozót. A töltőtekercs cseréje következik, végül pedig a készülék összeépítése. A szerviz végén tesztelünk és megbizonyosodunk, hogy valóban tökéletesen tölt az iPhone 8 Plus.

Pro tipp