iPhone SE bekapcsoló flex csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone SE bekapcsológomb hibajele többrétű is lehet. Az egyik, hogy a készüléked megrázásakor egy különös hangot ad ki az eszköz. Ezt a hibát azonban egy rosszul rögzített akkumulátor is okozhatja. További hibajel, ha az iPhone nem lezárható, illetve a bekapcsológomb nem mindig reagál a nyomásra.

A cserélendő iPhone SE bekapcsoló gomb

Amennyiben a fent leírtakat tapasztalod, érdemes szervizbe vinned a készüléket, hiszen a probléma kizárólag a bekapcsoló szalagkábel javításával oldható meg. Fontos kiemelnünk, hogy a problémáért általában nem maga a gomb, hanem a gomb működéséért felelős bekapcsoló szalagkábel felelős.

Előfordulhat, hogy a némító, illetve a hangerő gombok működése is problémás, amiért általában szintén a bekapcsoló szalagkábel meghibásodása a felelős. Az iPhone SE bekapcsoló szalagkábel javítása vagy cseréje 1 óra alatt elvégezhető javítási folyamat, mely akár a helyszínen megvárható - bár ez függ a szerviz aktuális terheltségétől is.

A szerelés menete

A biztonsági csavarok eltávolítását követően sorban kiszereljük az iPhone SE akkumulátorát, kijelzőjét és egyéb, az alaplaphoz csatlakoztatott alkatrészeket, amíg hozzá nem férünk az iPhone SE felső szalagkábeléhez. Mivel az SE majdhogynem összes alkatrészét ki kell szerelnünk, a javítási folyamat rendkívül időigényes.

Pro tipp

  • Ha nem működik megfelelően az iPhone SE bekapcsológombja, nem érdemes megpróbálni otthoni javítással próbálkozni.
  • Szerviz nehézségi szint: 8/10