iPhone SE beszéd hangszóró csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Telefonálás közben a hangot az iPhone SE beszédhangszórója biztosítja. Amennyiben a telefonhívás alatt halkan, recsegve, vagy egyáltalán nem hallod a beszélgetőpartnered, az iPhone SE beszéd hangszóró hibájára gyanakodhatunk. Első lépésként egy alapos tisztítást végzünk el, ha pedig ez nem segít, kicseréljük a meghibásodott alkatrészt.

A cserélendő iPhone SE beszéd hangszóró

Érdemes tudni, hogy a beszédhangszóró és a csengőhangszóró két különböző alkatrész. Ezért annak ellenére, hogy egy telefonhívás közben a beszélgetőpartnerünk esetleg nem hall minket, a készülék kihangosító funkciója még működőképes, így a beszélgetés is folytatható.

Sok esetben, ha az iPhone SE hangszórója teljesen süket, nem a hangszóró, hanem a hangszóró működéséért felelős szalagkábel szorul javításra vagy cserére. Első lépésként azonban mindig ellenőrizzük, hogy egy alapos tisztítás megoldást jelent-e a problémára, hiszen előfordul, hogy a meghibásodást porosodás vagy egyéb szennyeződés okozza.

A szerelés menete

Az iPhone SE beszéd hangszóró javítása nem tartozik a legbonyolultabb szervizfolyamatok közé, ugyanis nem szükséges a készüléket apró darabjaira szedni.

A készülék alsó részén található biztonsági csavarok kicsavarozását követően eltávolíthatóvá válik az iPhone SE kijelző, ezt követően pedig máris hozzáférünk a készülék beszéd hangszórójához. A javítás nagyjából 15-20 percet vesz igénybe, azonban a várakozási idő ezt túllépheti, hiszen szervizünkben esetenként egyszerre több ügyfél is várakozik.

Szakértő „pro” tipp

  • Az iPhone SE hangszóró meghibásodása sokszor egy egyszerű szennyeződésre vezethető vissza, amit egy alapos tisztítással könnyedén orvosolhatunk.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10