iPhone SE csengő hangszóró csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone SE csengő hangszóró felel a készülék külső hangforrásának biztosításáért, vagyis hogy a telefon csörögjön, ha bejövő hívás érkezik, illetve, hogy hangot adjon ki zenelejátszáskor. A hangszóró a dock-csatlakozótól kapja a jelet, ezért ha a dock-csatlakozó nem működik megfelelően, könnyen előfordulhat, hogy ez az iPhone SE csengő hangszóró teljesítményét is befolyásolja.

A cserélendő iPhone SE csengő hangszóró

Ha zenelejátszás vagy kihangosítás alatt a telefon néma marad, ez a jel az iPhone SE csengő hangszóró meghibásodására utalhat. Nagyon halk csörgés, recsegő hangok esetén egy alapos tisztítással is orvosolható a probléma, mivel előfordulhat, hogy csak a szennyeződés tömítette el a hangszórót. Viszont, ha a tisztítás nem segít, az iPhone SE csengő hangszórójának cseréjére van szükség, ami szervizünkben általában nagyjából 20 percet vesz igénybe.

A szervizelés menete

A kijelző eltávolításával azonnal hozzáférünk az iPhone SE csengő hangszórójához, ezért ezt a javítási folyamatot a könnyebb műveletek közé sorolhatjuk. Ugyanakkor a flexek elhelyezkedése, és csatlakozása miatt, a telefon kijelzőjének eltávolítása szakértő kezeket igényel. Az iPhone SE csengő hangszóró ragasztóval van rögzítve a dock-csatlakozóhoz, ezért csere közben különös óvatossággal kell eljárni, ügyelve a szalagkábel sértetlenségére.

Szakértő „pro” tipp

  • Csere előtt érdemes egy alapos tisztítást elvégezni, mert könnyen előfordulhat, hogy csak a kosztól eltömődött hangszóró volt a hiba forrása.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10