iPhone SE előlapi kamera csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone SE előlapi kamerájával lehetőségünk nyílik jó minőségű szelfik és csoportképek készítésére. Az alkatrész meghibásodásakor könnyen észrevehető hibajeleket produkál, amik nagyjából ugyanazok, mint a hátlapi kamera esetében. Ha nem működik a vaku, vagy foltos, homályos a kép, nagy valószínűséggel az iPhone előlapi kamera cseréjére van szükség.

A cserélendő iPhone SE előlapi kamera

A leggyakoribb típushiba, amivel egy iPhone SE előlapi kamera kapcsán találkozhatunk, hogy nem elég éles a kép, vagy ha blende nem nyílik ki a fotó készítésekor. Az ilyen jellegű problémák sajnos nem szoftveres eredetűek, és nem marad más megoldás, mint az alkatrész cseréje. Ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy az iPhone előlapi kamera meghibásodása miatt a készülék hátlapi kamerája sem funkcionál tökéletesen.

Nem csak az előlapi kamera hibásodott meg? További iPhone SE alkatrészek rövid szervizleírásait és az aktuális árlistát ide kattintva érheted el.

Szerelés menete

Az előlapi kamera cseréjéhez először a telefon kijelzőjét kell eltávolítani. Az iPhone SE esetében a kijelzőn található a beszédhangszóró, a home gomb, a fényérzékelő és ugyanígy az előlapi kamera is. Mivel az előlapi kamera és a fényérzékelő ugyanazon a flexen helyezkedik el, ezért mindkettő meghibásodása orvosolható a teljes flex cseréjével. A készülék összeszerelésekor figyelnünk kell az előlapi kamera pontos illeszkedésére.

Pro tipp

  • Minden iPhone termékre legalább egy év garancia vonatkozik, így ha még a garanciás időtartamon belül történik a meghibásodás, az Apple egy új készülékre történő cserével kezeli a problémát.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10