iPhone SE hátlap csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az Apple új okostelefonja kétségkívül az egyik legmutatósabb darab most a piacon, köszönhetően a kifinomult színkombinációkban pompázó hátlapoknak. Érthető, hogy nem akarjuk egy tok mögé rejteni szerzeményünket, e nélkül viszont fenn áll a kockázata, hogy hamar kopásnak indul a külső borítás. Ilyenkor az iPhone SE hátlap cseréjével lehet orvosolni a problémát.

A cserélendő iPhone SE hátlap

Olyan fizikai behatás is érheti telefonunkat, amely során az hátlap oly mértékben sérül, vagy éppen megtörik, hogy az hatással lehet az eszköz belső alkatrészeinek működésére is. Ilyenkor érdemes minél hamarabb felkeresni egy szervizt, és szakértő kezekre bízni az iPhone SE hátlap kicserélését.

A szervizelés menete

Az iPhone SE hátlap cseréje egy viszonylag bonyolult munkafolyamat, ami tapasztalatot és rendkívüli körültekintést igényel. A készüléket teljesen ki kell üríteni, ami azt jelenti, hogy a hátlaphoz csatlakoztatott összes alkatrészt el kell távolítani, majd a végén a cserehátlapra újra felszerelni.

Minden iPhone SE hátlapján található egy IMEI szám, ami a készülék azonosítására szolgál, viszont jobb, ha tisztában vagyunk vele, hogy a cserét követően ez a sorozatszám már nem lesz megtalálható az új hátlapon.

Nem a hátlappal van a probléma? További iPhone SE alkatrészek szervizleírásaihoz és az árlistához kattints ide!

Szakértő „pro” tipp

  • Ne aggódjunk, ha az új hátlapon nem találjuk az iPhone IMEI számát, mert online lekérdezéssel ezt könnyen és gyorsan megtudhatjuk.
  • Legjobb módja a készülék megóvásának, ha jobban vigyázunk rá. Ne nyomkodjuk séta közben, ne tegyük olyan helyre, ahonnan könnyen leeshet. Ne hordjuk a telefont a farzsebünkben, mert véletlenül ráülhetünk.
  • Szerviznehézségi szint: 9/10