iPhone SE kijelző csere 23.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Egy okostelefon legtörékenyebb pontja egyértelműen a kijelzője. Mindannyian éltük már át azt a bénító érzést, ahogy a mobil kicsúszik kezeink közül, és mi csak reménykedtünk, hogy nem tört darabokra a képernyő. Szerencsére egy kijelző cseréje „rutinműtétnek” számit, és egy törött iPhone SE kijelző szinte soha nem okoz olyan maradandó károsodást, amit ne lehetne megjavítani.

A cserélendő iPhone SE kijelző

Gyári iPhone kijelzőt szeretnél a tönkrement alkatrész helyett? Olvasd el, mire kell odafigyelned ezzel kapcsolatban!

Az iPhone SE sok felhasználó örömére visszakapta a már jól bevált, eddig legnépszerűbb 4 colos kijelző-méretet, és ikonikus dizájnt. A kisebb méret a legtöbbünk számára azt is jelenti, hogy egy kézzel is könnyedén tudunk navigálni a képernyőn, így a kockázat is kisebb, hogy kicsúszik a telefon a kezünkből.

Ha meghibásodik az alkatrész, érdemes minél hamarabb szakemberhez fordulni a javítással, hiszen nem csak nehezebbé válik a telefon használata, de a szilánkok komoly sérüléseket is okozhatnak a tulajdonosnak. Bár az internetes portálokon számtalan útmutató található ahhoz, hogyan kell kicserélni házilag egy iPhone kijelzőt, inkább ne kezdjünk bele semmilyen magánakcióba, mert nagyon könnyen még nagyobb kárt okozhatunk. Szakszervizünkben az iPhone SE kijelző cseréje 20-25 perc alatt elvégezhető, amit ügyfeleink kellemes környezetben meg is várhatnak.

A szerelés menete

A szervizfolyamat a készülék kikapcsolásával kezdődik, ezután eltávolítjuk a két alsó biztonsági csavart. A kijelző megemelésével hozzáférünk a Touch ID csatlakozóhoz, ami szintén eltávolításra kerül, majd óvatosan leszereljük a meghibásodott iPhone SE kijelzőt és feltesszük az újat.

Nem csak a kijelzővel van a probléma? További iPhone SE alkatrészek szervizleírásait és az árlistát ide kattintva érheted el.

Szakértő „pro” tipp

  • Az ütések, sérülések és karcolások elleni legbiztosabb védelem a minőségi képernyővédő fólia és tok használata, amivel sok kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat, és pénztárcánkat is.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10