iPhone SE Wi-Fi antenna csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone SE Wifi antennája segítségével a készülék megtalálja az összes észlelhető vezeték nélküli hálózatot, továbbá felelős a jelerősségért, és hogy ne dobjon le a hálózatról, ha egyszer már megtalálta. Ha gyakorta tapasztalod, hogy az internet kapcsolat megszakad és emiatt biztosan nem a szolgáltató a hibás, valószínűleg az iPhone SE Wi-Fi antenna csere jelent megoldást a problémára.

A cserélendő iPhone SE Wi-Fi antenna

Az iPhone SE Wifi antenna cseréjére akkor van szükség, ha a telefon nem talál hálózatot ott sem, ahol elvileg sok van, vagy éppen csak egyet-kettőt ismer fel. Ha a jelerősség nagyon gyenge, pedig velünk egy szobában van a router, vagy normális jelerősség mellett is folyamatosan ledobálj a Wifit, ezek a jelek szintén az antenna meghibásodására utalnak. A fenti hibák esetén először érdemes szoftverezéssel próbálkoznunk, de ha ez sem segít, akkor elkerülhetetlen az iPhone SE Wifi antenna cseréje.

A szervizelés menete

A Wifi antenna cseréje szerencsére egy egyszerű művelet, ami az alsó biztonsági csavarok eltávolításával kezdődik, majd a hátlap eltávolítása után rögtön hozzá is férünk az iPhone SE Wifi antenna lapjához, amit öt csavar eltávolítása után ki tudunk szedni a készülékből.

Pro tipp

  • A Wifi hálózattal kapcsolatos problémákat érdemes először szoftveres oldalról megközelíteni, mert gyakran előfordul, hogy nem feltétlenül szükséges az alkatrész cseréje.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10