iPhone X akkumulátor csere 29.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone X akkumulátor cseréje szükséges, ha a készüléked üzemideje az utóbbi időben rohamosan csökkent. Hibajel lehet, ha a telefonod váratlanul, minden előjel nélkül kikapcsol. A meghibásodott akkumulátor felpúposodhat, nagyobb kárt okozva a belső alkatrészekben. Szervizünkben fél óra alatt cseréljük a régi akkumulátort.

A cserélendő iPhone X akkumulátor

Az iPhone X akkumulátor cseréje javasolt, ha a készülék már fél nap alatt lemerül, illetve váratlanul kikapcsol, annak ellenére, hogy az akkumulátor állapotát mutató ikon nem mutatja, hogy töltőre kellene helyezni. Ha videók lejátszása során, vagy játékok közben a töltöttségi szintet mutató ikon percenként 1-2 százalékot zuhan, szintén az akkumulátor a hibás.

A lítium-ion akkumulátor a telefon többi alkatrészéhez képest rövidebb életű. Miután átléptük a felső határt jelentő töltésciklus-számot, ami az Apple-nél 500 feltöltést jelent, az akkumulátor felpúposodhat. Ha ezt tapasztalod, azonnal hozd szervizünkbe a készüléked, mivel balesetveszélyes lehet! Az alkatrész cseréje fél órát vesz igénybe, akár helyben megvárható a munkafolyamat. Szervizünkben gyári minőségű alkatrészekkel dolgozzunk, emellett fél éves garanciát vállalunk a beépített akkumulátorra.

iphone x akkumulátor_1

Az iPhone X akkumulátor csere menete

A készülék belseje teljesen megváltozott az előző generációs telefonokhoz képest, ennek ellenére az L alakú akkumulátor cseréjének hasonló a módszere, mint eddig, csak épp sokkal nehezebb.

Az iPhone X OLED kijelzője vékonyabb és sérülékenyebb alkatrész, mint az LCD – IPS technológián alapuló kijelzők. Fontos, hogy a melegítés során, miközben megolvasztjuk az alatta található ragasztóanyagot, ne érje túl alacsony, de túl magas hősugárzás sem. A kijelző eltávolítása előtt lecsatlakoztatjuk az akkumulátort az alaplapról, ezzel elkerülhető, hogy a készülék kisüljön a szerviz alatt. Az alkatrészt 4 darab ragasztólapja tartja a helyén, csipesszel húzzuk ki alóla őket, figyelve arra, hogy az erőteljes mozdulatok során ne sérüljön a mellette szorosan elhelyezkedő kettéhajtott alaplap.

Pro tipp

  • Az üzemidővel sohasem lehetünk elégedettek. Habár az Apple mindent megtett, hogy kitolja a készenléti időt, egy napnál tovább nem bírja majd a készülék. Ajánlott hozzá beszerezned a PureGear hordozható töltőjét, amivel akár 300%-ra is növelheted a készüléked életerejét.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10