iPhone X ház csere 84.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPhone X házának cseréjét szükséges elvégeznünk, ha a készüléked alakja nagyobb ütődés során deformálódott. A telefon sarkai és oldalai roppant érzékenyek, hosszabb használat során horzsolódhatnak, karcolódhatnak. Szerviztechnikus kollégáink felmérik a károkat, és két óra alatt cserélik az alkatrészt.

A cserélendő iPhone X ház

Az iPhone hátlapi szerkezete két részből áll. Az üvegborítású hátlapból, ami a készülék hátoldalát takarja, és a fémszerkezetű házból, amire előzetesen pattintották és ragasztották a hátlapot. Az iPhone X házát tehát abban az esetben kell cserélnünk, ha a készülék ejtést követően deformálódott, esetlegesen az oldalain, sarkain horpadások, horzsolódások keletkeztek.

Az iPhone X ház egyben tartalmazza az üveg hátlapot is. Ha tökéletes megoldásra van szüksége, akkor válassza a teljes ház cserét.

Mivel az iPhone X belső alkatrészei szinte minden belső teret elfoglalnak és milliméter pontosan illeszkednek egymáshoz, ezért az iPhone X házának deformálódásának hatására sérülhetnek a belső alkatrészek is. Érdemes tehát a legkisebb elváltozáskor is elhoznod szervizünkbe a készüléked, legalább egy átvizsgálásra. Több szervizben silány minőségű alkatrészekkel dolgoznak, amelyek egyáltalán nem képviselik az Apple-től elvárt minőséget. Az olcsó utánzatoknak a tartóssága is sokkal kevesebb. Üzletünkben kiemelt figyelemmel követjük beszállítóinkat, és csak gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk.

iphone x ház

Az iPhone X ház csere menete

Amennyire fontos egy szervizelésnél az alkatrészek minősége, legalább annyira fontos a szerviztechnikus hozzáértése és tapasztalata. Az iPhone X ház cseréjéhez szó szerint, az egész készüléket ki kell beleznünk, és az új házra építeni fel azt. Rendkívül körülményes a munka, ami kellő precizitás és gyakorlat nélkül sajnos több kárt lehet okozni, mint hasznot.

Habár az iPhone X belső alkatrészeihez ugyanúgy a kijelző felől férünk hozzá, ahogy az előző iPhone-ok esetében, a belső felépítése gyakorlatilag teljesen megváltozott. Minden szerviz előtt le kell csatlakoztatni az akkumulátort az alaplapról, amivel elkerüljük, hogy szerelés során a készülék kisüljön. Az akkumulátor lecsatlakoztatása után egyesével kiemeljük a belső alkatrészeket, eltávolítjuk a kettéhajtott alaplapot, a hátoldali kamerarendszert, az L alakú iPhone X akkumulátort, és az alatta található csengő hangszórót, dock csatlakozót és vibramotort. A felsorolt alkatrészek könnyen sérülnek, az iPhone X ház cseréje a készülék tökéletesen pontos ismeretét megköveteli.

Pro tipp

  • Az iPhone X sérülékeny külsejét ne bízd ismeretlen, megkérdőjelezhető minőségű tokok védelmére! Válaszd az üzleteinkben is beszerezhető UAG törésálló iPhone X tokot, amit akár online is megrendelhetsz!
  • Szerviznehézségi szint: 10/10