iPhone X proximity szenzor csere 27.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Hívások során nem zár le a telefon kijelzője, ha arcodhoz emeled? Valószínűleg a proximity szenzor hibásodott, ez okozza a roppant idegesítő problémát. Ha tökéletes állapotba szeretnéd hozni a készüléked, válassz minket. Szakértő kollégáink megbízható munkával cserélik a hibás alkatrészt.

Az iPhone X proximity szenzor meghibásodásának jelei

  • A proximity szenzor az iPhone X felső „notch” kivágása alatt található, másnéven közelségérzékelőnek is nevezzük. Amennyiben közel érinted az arcodhoz a telefont (például telefonhívások során), a kijelző automatikusan lezár. A proximity szenzor meghibásodása esetén nem érzékel a készülék.
  • Habár a proximity szenzor a TrueDepth kamera szenzorhoz szorosan kötődik, cserélni tudjuk az említett alkatrész nélkül is.
  • Ha telefonálás során nem zár le a kijelző, érdemes szoftveresen is megvizsgálni a készüléket, előfordulhat, hogy az iOS rendszerbállításaiban található a hiba forrása.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Az iPhone X egy új proximity- azaz közelségérzékelő szenzort kap. Miután a készülékbe építettük, a telefon kijelzője kikapcsol hívások során, többé nem fogod véletlenül leállítani a hívást.

Miért válasszalak titeket?

  • Az iPhone X szerelése megdolgoztatja a leggyakorlottabb szakembert is. Habár sok videóval találkozhatsz az interneten, jó ha tudod, szerelés közben rengeteg dologra kell odafigyelni. Egy-egy rosszabb mozdulat akár végzetes is lehet.
  • Több szervizben nem figyelnek a beépített alkatrészek által támasztott elvárt minőségre. A felhasználók gyakran találkoznak a kellemetlen helyzettel, hogy 2-3 hónap használat után, a cserélt szenzor újfent hibákat produkál. Ezzel szemben mi csak olyan alkatrészekkel dolgozunk, amelyeket előzetesen teszteltünk.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10