iPod nano 5th akkumulátor csere 7.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Általában 2-3 év múlva indokolt az iPod nano 5th akkucseréjét elvégezni. Sérülés, beázás, elöregedés okán, ha azt tapasztalod, hogy a készülék gyorsan lemerül, nem tölthető fel teljesen, kérd szakember segítségét!

Ha már csak hálózati kábellel vagy USB-porton keresztül tölthető a készülék, de hamar lemerül, ezáltal hasznavehetetlen, nincs mit tenni: akkut kell cserélni. Profi, tapasztalt szakembereink elvégzik a munkálatot, mindössze 60 perc alatt.

A cserélendő iPod nano 5th akkumulátor

Max töltöttségen 24 óra zene és 5 óra videónézést ígér az iPod nano 5th. Ha jelentős töltésveszteség tapasztalható, nem tudjuk teljesen feltölteni, érdemes lemeríteni, majd egy napig a töltőn hagyni a készüléket, hátha ez segít.

A szerelés menete

Összetett, időigényes folyamat az iPod nano 5th akkumulátorának cseréje. Érdemes inkább profi, tapasztalt szakemberre bízni a munkát, aki kívülről-belülről ismeri a lejátszót és birtokában van a szereléshez szükséges eszközöknek is.

Pro tipp

  • Ha megfogadod és alkalmazod az Apple tanácsait, nagyban megnövelheted készüléked élettartamát.
  • Akkumulátor csere esetén különösképpen érdemes kizárólag gyári alkatrészt vásárolni. Felejtsd el a megbízhatatlan forrásból származó utángyártott elemeket!
  • Szerviznehézségi szint: 9/10