iPod nano 7th akkumulátor csere 7.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPod nano 7th akkumulátor bivalyerős: 30 óra hanglejátszást és 3,5 óra videólejátszást ígér. Ha az tapasztalható, hogy a gyári adatoktól eltér a készülék üzemideje, nem kapcsol be, nem töltődik fel, egy 60 perces akku cserére lesz szükség.

A cserélendő iPod nano 7th akkumulátor

Általában 2-3 évente indokolt az akkut cserélni. Ekkora használódik el az alkatrész. Rossz akkumulátorral nem használható az iPod. Gyorsan lemerül és teljesen nem tölthető fel. Véget kell vetni az akku hiánynak, ki kell cseréltetni azt!

A szerelés menete

Néhány egyszerű lépéssel könnyen cserélhető az akkumulátor: a hátlapi borítást eltávolítjuk, a bluetooth antennát félre hajtjuk, a kijelzőt az összekötő szalagkábelekkel együtt kiemeljük a helyéről és már cserélhetjük is az áramforrást!

Pro-tipp

  • Biztonságos forrásból vásárolj alkatrészeket, ha iPod javításra, cserére kerülne sor. Ne ezen spórolj! Apple és minőségi utángyártott alkatrészekben gondolkodj!
  • A minőségi akkumulátor kiegészítve a készülék helyes használatával biztosítja az iPod biztonságos és hosszú távú, stabil működését.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10