iPod Touch 3G LCD csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPod touch 3 kijelzője az érintőüvegből, valamint az LCD kijelzőből áll. Esés következtében, ha a kijelző LCD része károsodik, a javításkor elegendő csupán ezt kicserélni. Munkatársaink a javítást 30 perc alatt elvégzik.

A 3-as széria kijelzője nem változott semmit a második generációs készülék képernyőjéhez képest. A Multi-Touch LCD paraméterei: 3,5 hüvelykes képátló, 320 x 480 képpontos felbontás, 165 ppi képpontsűrűség.

A cserélendő iPod touch 3 kijelző

Nagyobb esés következtében az érintőüveg berepedése mellett a kijelző is sérülhet. Az apró üvegdarabok balesetveszélyesek. Ha ilyet tapasztalsz, keresd fel szervizünket, hiszen a cserét elvégezzük mindössze 30 perc alatt.

A szerelés menete

Az előző iPod-okhoz képest az iPod touch 3 javítása egyszerűbb és gyorsabb folyamat. Az érintőüveg, az érintő kábelek, a kijelző és a kijelző kábel leválasztását követően a készülék végre teljes egészében új képernyőt kaphat!

Pro tipp

  • Ha kicsit jobban odafigyelsz az iPod helyes használatára és még védőtokkal is óvod a mechanikai hatásoktól, megelőzheted a készülék sérülését.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10