iPod Touch 4G kijelző csere 11.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az iPod touch 4 kijelzője két részből: az érintőüvegből és az LCD-ből áll. E kettő csak és kizárólag együtt cserélhető. A mechanikai hatásokra érzékeny kijelző cseréjére a képernyő meghibásodásakor kerül sor, ami nálunk 60 percet vesz igénye.

A 2010. szeptember 1-jén fekete színben megjelenő dizájnos médialejátszó a többi készülék között fejlett és éles képernyőjével tűnt ki. Az iOS 4.1: 3,5 hüvelyk méretű; 960x640-es felbontással, és 326 ppi képpontsűrűséggel rendelkezik.

A cserélendő iPod touch 4G kijelző

Ütődés, leejtés, törés esetén nem csak az érintőüveg repedhet meg, hanem a képernyő is károsodhat, ami sérülésveszéllyel járhat. Az érintőüveg és a képernyő gyárilag vannak összeragasztva, így cserekor a kettő nem választható szét egymástól.

A szerelés menete

Az érintőüveg és a kijelző együttes kiemelésével kezdjük a munkálatot. A kijelző alatti fémlapot is eltávolítjuk. Ezután kikötjük a kamerát, az alaplapot, hogy végre teljes egészében kicserélhessük a régi képernyőt újra.

Pro tipp

  • Egy jó tokkal megvédheted és meghosszabbíthatod az iPod élettartamát. Ráadásul jól is néz ki. Nagyon dizájnos.
  • Javítás vagy csere esetén válaszd a hivatalos Apple termékeket! Felejtsd el azt, ami „gagyi”. Hosszú távon a minőség éri meg.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10