iPod Touch 5G akkumulátor csere 9.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Még egy Apple termék is megérzi az idő múlását. De ha nem az idő, akkor a tulajdonos gondatlansága tehet a készülék elhasználódásáról. IPod touch 5 akkumulátor cserére van szükséged? Szervizünkben 45 perc alatt garantáltan újjá varázsoljuk akkudat!

Az akkumulátor meghibásodása a készülék elöregedéséből, folyadék okozta zárlatból, mechanikai hatásból fakad. Ha észreveszed, hogy az iPod üzemideje lecsökken, és töltéssel kapcsolatos rendellenességet tapasztalsz, kérd az akku teljeskörű cseréjét!

A cserélendő iPod touch 5 akkumulátor

A lítium-ionos akkumulátor 1030 mAh-es, ami max töltöttségen 40 óra zene vagy 8 óra videó nézésére alkalmas. Az iPod touch 5 áramforrás kapacitása nőtt, a töltési idő azonban lecsökkent. Szeretjük, mert 2 óra alatt eléri a 80%-os töltöttséget.

A szerelés menete

Elsőként az érintőüveget és a kijelzőt távolítjuk el. Ehhez melegítésre és speciális eszközökre van szükség. Az EMI pajzs eltávolításával láthatóvá válik az akkumulátor, aminek cseréje előtt kiemeljük a kábeleket, a csavarokat és az alaplapot.

Pro-tipp

  • Lehet, hogy beválik, ha teljesen lemeríted a készüléket, majd egy napig töltöd. Ha ez a módszer nem segít, azonnali akku cserére lesz szükség.
  • Ha megfogadod az Apple tanácsait, jelentősen megnövelheted az akkumulátor élettartamát.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10