Apple Lightning - VGA adapter iPhone, iPad, iPod

17.990,- Ft
Válassz típust!
Fehér
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az Apple Lightning VGA-adapter az iPhone 6/6s Plus, iPhone 6/6s,  iPhone 5, 5s, 5c, Retina iPad, iPad mini, Retina iPad mini, iPad Air / Air 2, iPod nano 7. és iPod Touch 5 készülékekkel használható. A különféle eszközök tévéhez, projektorhoz való csatlakoztatásához VGA-kábelre is szükség van, mely az adaptertől függetlenül kapható.

A Lightning VGA adapter egyik felét a Lightning csatlakozós készülékhez, a másik végét pedig egy külön beszerezhető VGA-kábellel lehet a kiválasztott eszközhöz csatlakoztatni. A VGA csatlakozó lehetővé teszi a tévével való csatlakoztatást, a projektoros kivetítést és az egyéb kompatibilis kijelző használatát.

A csatlakoztatás után akár 1080p felbontású HD minőségben élvezhetőek a különféle tartalmak (alkalmazások, prezentációk, webhelyek, diabemutatók). Az Apple Lightning VGA-adapter hangkimeneti támogatást nem biztosít.

Kompatibilitási tudnivalók:

  • Tévéhez vagy projektorhoz való csatlakoztatásához VGA-kábel szükséges (a kábel külön vásárolható meg).
  • Hangkimeneti támogatást nem biztosít
  • iPhone 6/6 Plus, iPhone 5/5s/5c, Retina iPad, iPad mini, Retina iPad mini, iPad Air, iPod nano 7., iPod Touch 5

A csomag tartalma: 1 db Apple Lightning VGA Átalakító