Apple MagSafe 1 85W hálózati töltő MacBook Pro

26.990,- Ft
Válassz típust!
Fehér
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Előbb - utóbb sajnos mindegyik töltőkábel elfárad. Ráadásul egy olyanra, amelyet minden nap használsz, mint a MacBook 85W hálózati töltője, ez hatványozottan igaz. Azt javasoljuk, ne akarj a hálózati töltőn spórolni, mert nagyobb kárt okozhatsz vele, mint gondolnád. A kábel ragasztása, foltozgatása egy ideig felületesen megoldja a problémát, de komoly veszélyt jelent magára a MacBookra. Ugyanez igaz akkor is, ha feltűnően olcsó, rossz minőségű terméket vásárolsz, amely, ha kívülről hasonlít is rá, teljesen más az összetétele.

Az Apple MagSafe 2 85W hálózati töltő egyszerű és tökéletes megoldást jelent a MacBook töltésével kapcsolatos problémáidra. Hálózati töltőfeje mágneses, így ha véletlenül belerúgsz a kábelbe, akkor sem fogja magával rántani a készüléked, a töltési állapotot a csatlakozó végén található borostyán és zöld LED jelzés mutatja.

A hálózati töltő praktikusságáról a hátoldalán található kábelrendező ad tanúbizonyságot, amely segítségével rendkívül könnyedén hordozhatod magaddal a hosszabb útjaid során.

  • Eredeti Apple termék
  • Mágneses csatlakozó
  • LED lámpa jelzi a töltöttségi állapotot
  • Visszafogott, fehér szín
  • Kompatibilis: MacBook Pro 15”, MacBook Pro 17”