Apple Wireless Keyboard - magyar iPad, iPad Air, iPad mini, MacBook

24.990,- Ft
Válassz típust!
Ezüst/Fehér
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Apple Wireless Keyboard billentyűzet, hála a beépített Bluetooth technológiának, a Mac vagy iPad kilencméteres körzetében bárhol, bármilyen testhelyzetben használható: az asztalon vagy akár az ölben is.

A magyar kiosztású billentyűzet különleges és egyedi kialakításával jóval kisebb helyet foglal, mint egy teljes méretű billentyűzet (annak csupán a 75%-a). A helyválasztás is jóval kényelmesebb és szabadabb a billentyűzet számára, mely mellett az egér is kényelmesen elfér.

A könnyen reagáló billentyűket a tervezők karcsú, eloxált alumínium házba foglalták.

A munkát funkcióbillentyűk is gyorsítják: egy gombnyomással beállítható a kijelző fényereje, a csatlakoztatott készülék hangereje, megjeleníthetőek a lejátszási beállítások, illetve egyszerűbb a hozzáférés a Mission Control és a Launchpad alkalmazásokhoz.

Az Apple vezeték nélküli billentyűzetének működéséhez mindössze két AA méretű elemre van szükség. Intelligens energiagazdálkodási rendszere meghosszabbítja az eszköz élettartamát. Ha a billentyűzetet épp senki nem használja, automatikusan kikapcsol, és amint újra gépelni kezdenek rajta, bekapcsol. A tápkapcsoló csak akkor jut szerephez, amikor sokáig nem tartózkodik senki a gép közelében.

A csomag tartalma:
Apple Wireless Keyboard
2 db AA méretű elem

Rendszerkövetelmények:
Mac OS X 10.6.8 vagy újabb
Meglévő billentyűzet és egér (a kezdeti beállításhoz)
iPad, Bluetooth technológiát támogató Mac számítógép
2.0-s szoftverfrissítés alumínium billentyűzethez