Apple MagSafe 2 60W hálózati töltő MacBook

24.990,- Ft
Válassz típust!
Fehér
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A MagSafe 2 60 W fali töltőt a 13 hüvelykes MacBook Pro készülékhez ajánljuk. A MagSafe 2 segítségével szinte pillanatok alatt, gyorsan és kényelmesen töltheted fel a készüléked 100%-ra. Mérete kompakt, így utazásaid során akár a táskádban elrejtve is magaddal tudod vinni, ahol találsz európai szabvány fali csatlakozót, ott garantáltan fel tudod tölteni a készüléked.

Mágneses egyenáramú csatlakozóval van ellátva, amely biztosítja, hogyha véletlenül belerúgnál a hálózati kábelbe, ne rántsa magával a készüléket, és a fali csatlakozóból se tépje ki az adaptert. Ez amellett, hogy kevésbé balesetveszélyes, anyagilag is hatékony megoldás. A Macbook kisebb odaütődése is komoly szervizelési következményekkel járhat, emellett a sokat használt kábelek az évek során elfáradnak, megtörnek és elszakadnak. A mágneses tartó miatt sokkal kevesebb erőhatás éri majd a csatlakozót, azaz tartósabb lesz.

Kényelmesebb a csatlakozása is, hiszen a mágnes töltő feje gyakorlatilag a helyére pattan. LED fényforrás jelzi a töltöttségi állapotot, amikor létrejött a kapcsolat. Borostyán színnel világít, ha még töltés alatt áll a készülék, ha befejezte a töltést és 100%-on van a MacBook akkumulátora, akkor zölden.

  • Külső megjelenése tükrözi az Apple visszafogott eleganciáját.
  • Mágneses csatlakozóval ellátott, aminek köszönhetően egy-egy rosszabb mozdulat során sem landol a földön a készüléked.
  • Borostyán és zöld színű LED világítás jelzi a töltöttségi állapotot.
  • Minőségi alkatrészekből épül fel, garantált a gyors és biztonságos töltés.
  • A MacBook Pro kiemelt védelméről az UAG tokjával gondoskodhatsz.
  • Kompatibilis: 13 hüvelykes MacBook Pro