Baseus 360 Degree Magnetic Air Vent Mount Smartphones

7.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az autós tartók hátránya hogy statikusak, alkalmazkodnod kell hozzájuk. Érthető, mivel teljesen máshogy kell kialakítani egy műszerfalra állíthatót, mint egy szellőzőnyílásra pattinthatót. Ugyanakkor, ha megveszed a tapadókorongosat, ellököd magad attól a lehetőségtől, hogy a szellőzőnyílásra szereld azt. Elsőre nem tűnik problémának, de amikor már unod, hogy mindig belelóg a kilátásba, vagy nyáron a telefonod gátolja a széláramlást az autódban a telefonod, többször is elgondolkodsz majd egy új beszerzésén.

A Baseus a felhasználói panaszokat és igényeket meghallva megtervezte az univerzális autós tartót, melynek talpazata cserélhető. A csomag tehát tartalmazza a mágneses autós tartót, és a hozzá tartozó tapadós, illetve csíptethető talpat. A mágnes remekül tart, az élesebb kanyarokban és váratlan padlófékezéskor sem engedi el a telefont, nem fog leesni a földre. Megbízható kiegészítő, amelyet bárhova pakolgathatsz. 

A Baseus autós tartóval gyakran együtt vásárolt kiegészítő a Baseus autós töltője. 

  • Univerzális mágneses autós tartó
  • Alumínium ötvözetből felépülő erős tartású kiegészítő
  • Kívülről puha szilikon réteg borítja
  • Feje mozgatható, így 360°-os belátási szöget enged a készüléknek