Baseus Big Ears Car Mount Wireless Charger Smartphones

13.490,- Ft
Válassz típust!
Black
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ha sokat utazol, bizonyára te is úgy gondolod, hogy nincs annál rosszabb, amikor vezetés közben merül le a telefonod. Ilyenkor minél hamarabb újra életet akarsz lehelni a telefonba, így vezetés közben előveszed a kesztyűtartóból az autos töltőt, bedugod a szivargyújtóba, majd nagy nehezen csatlakoztatod a megfelelő kábelt a telefonodba, és visszahelyezed a készüléked az autos tartóra. Gondold át, hány másodperc is telt el úgy, hogy nem figyeltél az útra?

Most jól figyelj, mert felnyitjuk a szemed. Ha az elmúlt 1-2 évben vásároltál telefont, egészen nagy a valószínűsége, hogy a készüléked vezeték nélkül is tölthető. Sajnos, arra is nagy az esély, hogy egyáltalán nem használod ki ezt a funkciót, pedig számos lehetőséged van rá. Ilyen lehetőség a közönségkedvenc Baseus univerzális autos tartó, ami új szintre emeli az autos kiegészítők világát.

Igen, jól olvastad az autos tartó nem csak megfelelő és kényelmes helyet biztosít a készülékednek, de mindenféle kábel csatlakoztatása nélkül tölti is vezetés közben azt. Az autos tartó mágneses kivitelű, a telefont erősen szorítja magához a 8 darab mágnes segítségével. 

A készülék bárhonnan belátható, mivel 360 fokban mozgatható a feje, nem számít, hogy vezetsz, vagy éppen az anyósülésen ülsz. Megjelenésre hozza a kötelezőt, egyszerűen nem tudunk róla rosszat mondani.

  • Ha nem szeretnél mindenféle mágneses lapot a készülékedre tapasztani, ajánlott mellé venni egy mágneses tokot is. iPhone 8-re például egy remek Evutec karcálló tokot tudunk ajánlani.
  • 8 darab megerősített mágnes tartja biztonságosan a készüléked
  • Helyettesíti az autós töltőt
  • Feje 360 fokban mozgatható, kényelmesen belátni a kijelzőt bárhonnan