Baseus Bluetooth Headset + Car Charger Smartphones, tablets

13.990,- Ft
Válassz típust!
Grey
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Ha állandó összeköttetésben állsz a külvilággal, és az életed nagy részében az autódban ülsz, ezt a kiegészítőt imádni fogod! A Baseus Bluetooth Headset + Car Charger ötvöz mindent, amire egy telefonos autós kiegészítőnél szükséged lehet.

Vezetés közben a füledhez emelni a telefonod szabályellenes és balesetveszélyes. Természetesen érkezhetnek hozzád olyan hívások, amelyeket muszáj felvenned. Ebben az esetben megoldást jelenthet egy Bluetooth Headset használata. Azonban ezek a headsetek általában kényelmetlenebbek, mint egy egyszerű fülhallgató. Ezzel szemben a Baseus semmivel sem nagyobb egy átlagos fülhallgatónál, így a használata is jóval kényelmesebb a társainál.

Ráadásul, ha a Baseust választod a hosszabb utak során sem fog a telefonod lemerülni, mivel a Headset autós töltő is egyben! Tehát nincs szükséged külön-külön megvásárolni ezeket az egyébként elhagyhatatlan kiegészítőket, hiszen a Baseus praktikus autós töltő és headset pótolja őket.